London Life Travel

LIVET GÅR VIDARE.

May 23, 2019

Hej finaste ni!

Jag är tillbaks från London efter en vecka där, och kommer antagligen behöva åka tillbaka om ett par veckor eller så igen. KUL att det händer litegrann på jobbfronten där, min dröm är ju som ni vet att kunna vara på halvtid i Sverige under sommarhalvåret, ja och lite London då. Det vore det absolut ultimata för mig.. Vi får se, vi får se!

Jag tänkte på det nu när jag sitter och lyssnar på sista avsnittet av Veckans Bläcka! som jag ju följt sedan starten (även om jag inte lyssnat på dem det senaste ett och ett halvt året), att livet går verkligen vidare… DET GÖR JU DET! Helt sjukt egentligen, för man tror ju inte det. Och man lär sig aldrig att det är ett faktum när man är mitt inne i den djupaste transformationen. Det gör ont när knoppar brister… Men sen så! När knopparna blommar, då glömmer man nästan bort hur jobbigt det var… Lagom till nästa kris hehe.

Jag har haft en del kriser i livet, som ni ju vet, men också bara helt vanliga hjärtesorger när man tänkte att “även om jag hör den här låten om 20 år så kommer jag tänka på honom.” Sen så hör man den ett år senare och man tänkte inte alls på honom.. Jag tänkte på någon annan eller något annat eller ingenting alls faktiskt. Hjärnan är flexibel, och det är hjärtat också och det glömmer vi alltför ofta bort.

Min senaste kris i London för ett och ett halvt år sedan trodde jag att jag ALDRIG skulle komma över. Trots att jag kommit över allt annat hittills i livet. Jag tänkte åter igen att this is it… Nu är det slutet… Jag kommer aldrig resa mig från detta. Jag kommer ligga i en liten taggig boll på botten i resten av mina dagar. Bli bitter och aldrig våga mig på något igen.

Första gången jag åkte tillbaka till London efter allt i November så var jag lite rädd. Hur skulle detta kännas, kommer allt komma tillbaka? Alla jobbiga saker som hänt kändes överväldigande när jag satte mig på planet i Miami, men så gick jag av planet på Heathrow och kände… nästan ingenting? Jag var där i några dagar och rentav njöt av tiden? Och nu har jag varit där några gånger sedan dess och känner mig till och med ganska hemma. Denna plats jag för alltid trodde skulle vara hemsökt av det förflutna. Om det är något jag lärt mig i mitt liv är att det förflutna sitter bara så djupt du vill att det ska sitta. Men det är som allt annat, du måste jobba på att släppa det.. Typ som att gå på en yogaklass. Fixera inte på det som varit och det som gått förlorat, det kommer bara hålla det levande. Introducera hjärnan och hjärtat för nya upplevelser, och vet du, du kommer gå vidare från det mörka och det kanske till och med blir ännu bättre än du någonsin kunnat föreställa dig. Och det bästa av allt är att jag känner en helt annan styrka i mig själv nu, på ett sätt som jag nog inte känt tidigare någonsin tror jag. Missförstå mig rätt, jag har stunder då jag känner mig väldigt ynklig och rädd nu också, men jag är stark även när jag är svag, för jag vet att den svagheten är temporär på ett annat sätt nu.

Ok, nog om det, här är lite bilder från London!

Min älskade gamling träffade jag såklart! George Clooney of dogs! Du är verkligen ljuset i mitt liv, och kommer alltid vara <3 Vi tog en lunch i solen och bara njöt.

Den här selfien postar jag bara för att jag är så otroligt nöjd med mitt hår just här :))

Lite posande framför rosa dörrar, såklart. Är det broar i Paris, så är det rosa dörrar i London.

Jag och Maddz spenderade ett par kvällar på Chiltern Firehouse. Det är samma ägare som Chateau Marmont i LA och har ungefär samma vibe – Ganska otrevlig personal om man inte är kändis men alla vill hänga där ändå just för att man kanske ser en kändis. Det gjorde inte vi denna gång, men jag fick äran att betala typ 50 pund för en drink och några oliver så allt var som det ska.

Apropå kändisar, alltså jag har ALDRIG fått frågan så många gånger om jag är en själv som när jag är i London. Det händer alltså flera gånger varje gång jag är där faktiskt. Brukar börja redan på flygplatsen “Are you a celebrity, luv?”…”You must be famous, babes?”… Bartendern på Chiltern frågade om min “autograph” när jag skulle betala “”Cause you have to be famous?”. Jag har kommit fram till att det måste vara för att jag pratar amerikanska och har ett resting bitch face. Synd bara att jag inte är känd för då kanske personalen där hade varit trevligare.

Älskar dessa örhängen från Zara!

Nu väntar ett par härliga veckor med härligt väder (har jag hört ryktas om) i Göteborg!

18 18

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Babbsan May 23, 2019 at 3:17 pm

  Men du eeeee ju en kändis ju! Föredetta dokusåpa kändis!

  ‘Sweetie, I am sure I have seen you somewhere – are you famous?!” :D

 • Reply Canada May 23, 2019 at 11:07 pm

  Lovely pictures, Anna. I always like how you wear colour. You have a sophisticated, feminine way of dressing that is quite nice. Not to gush, but you are very attractive, and you carry yourself well, so people will pick up on that. Perhaps, in addition to thinking you’re famous, the comments are a way of breaking the ice too? An “in,” so to speak, which allows a person to converse with you?

  It’s disappointing to hear that people were rude. I haven’t been to the UK – is this widespread or just a London phenomenon? I’ve wanted to tour the country, but I read many articles about crime, etc., so I’m a bit wary. Rude people aside, you seem happy in your travels. Are you till enjoying living in Miami? Will you stay?

  I’m glad to hear that you are moving on from your sadness. I have been a person to wallow in my unhappiness, so I’ll take your strength as a lesson (again!) to dust myself off and move on. You can’t undo the past, and it’s best to learn from it and try your best to move forward…. although that can be challenging at the time.

  All the best.

 • Reply LAgirl May 27, 2019 at 7:00 pm

  Börja PODDA så blir du KÄNDIS!! Haha nä skämtosido.. Eller? Kanske gör succé ändå kommer du definitivt göra om du börjar podda (med någon lika rolig som dig eller motsatsen till dig kanske? WHo cares as long as you start to PODD. Åh herre vem är den här galningen tänker du säkert nu? Bara en läsare/följare sedan 2010 och vet att du borde podda och borde ha börjat för länge sen. Då slipper vi vänta på ett inlägg i månaden i bloggen också.. Hehe I had to say it..

  Just with love <3

 • Reply Jonna June 2, 2019 at 4:08 pm

  Håller med ovanstående, börja podda!!!

 • Reply Anonym June 2, 2019 at 6:09 pm

  Hej Anna!
  Det var någon som frågade för ganska länge sedan om det som hände (din kris) hade med din kille att göra men du svarade att det inte hade det. Men ändå gjorde ni slut? Fattar, det är none of my business men man blir ändå lite perplex när man läser inlägg som dessa, men undrar som fan vad det var som hände. Känner lite att säg inte A om du inte kan säga B…
  Allt gott.

  • Reply Anna Hibbs June 3, 2019 at 8:20 am

   Somliga förhållanden håller inte genom svåra tider i livet, sorgligt men så är det. Och då kanske man får inse att det inte skulle hållt i slutändan ändå, för svåra tider kommer – det är väl det enda som är säkert.

 • Reply Babbsan June 24, 2019 at 6:25 pm

  Om jag förstått det rätt så ska Isabella Löwengrip nu flytta till the United States of America. Hon vill bli världens mäktigaste affärskvinna och därav är Sverige för litet för hennes privatjet och ambitioner. Hon kanske blir din granne eller rentav roommate? Vad säger du Anna – kan ni dela säng?

  Oy vey!

 • Reply marie Rosendahl June 29, 2019 at 12:12 am

  Snälla uppdaterad oss Anna, älskar din blogg!

 • Reply Anna July 7, 2019 at 8:53 am

  Har du slutat blogga?

 • Leave a Reply