Travel

Vår, godis och noll rutiner!

April 24, 2019

Så får jag sammanfatta dessa veckor(!?) jag befunnit mig i Göteborg nu… Herregud vad tiden går, det var inte alls meningen att jag skulle vara borta från er såhär länge! Nuförtiden tar det mig alltid en vecka att besegra jetlagen och sedan komma in i någon sorts rutiner, men den här gången har jag inte kommit in i några alls. Det har varit två veckor av UNNANDE. Vädret har helt underbart, och jag har verkligen njutit. Vårsol, uteserveringshäng, minst en Marabou chokladkaka och påse lösgodis varje dag, sena kvällar på LIVETS bar Bakfickan skrålandes till Håkan Hellström, mys med familjen och kompisarna från förr. Just nu känns det faktiskt som om jag inte alls vill åka “hem” tillbaka över Atlanten… Om jag kan vill jag stanna en bra bit inpå juni, men vi får se om jag har den lyxen.

När jag landade i Stockholm SNÖADE det dock. Tur att jag i sista sekund kollade väderrapporten innan jag lämnade Miami och tog med mig en tjock jacka.. Men nu två veckor senare är det 17 grader och strålande sol… Det går fort i hockey och svensk vår!

Min fina fina hemstad! Som jag älskar dig när du uppför dig och ger oss sol och blomster!

Det är dock en hatkärlek till att det finns lösgodis att förtära… Inte normalt att äta så mycket godis som jag gör varje dag.. Men jag får helt enkelt skylla på att jag “passar på”.

Klätt mig enligt flaggan har jag också hunnit göra, såklart.

Hoppas ni alla haft en fantastisk påsk! Vi hörs igen snart, om inte annat med en update från London <3

20 20

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elsa April 27, 2019 at 4:39 pm

  Hej!

  Jag funderar på att göra en bröstförstoring och undrar hur det känns när man haft implantaten ett par år?
  Är du fortfarande nöjd?

  /Elsa

  • Reply Anna Hibbs April 29, 2019 at 7:06 pm

   Jag har haft mina för länge nu, så det är dags att göra om dem! Skulle säga att det behövs vart tionde år för att hålla sig fresh!

  Leave a Reply