Workout

WE RIDE TO BECOME THE BEST VERSIONS OF OURSELVES

April 4, 2019

Alltså idag hände det, mitt tredje SoulCycle pass och nu är jag HOOKED. Det är ju så klyschigt, men att höra peppande mantran när man sitter där och trampar på för glatta livet, slänger av sig tröjan och dansar på cykeln i en genomsvettig tränings-BH, och så spelar dom en av mina bästa låtar samtidigt som det tänds levande ljus i hela lokalen… Då hände det! Svetten och tårarna bara rann! Det brast för mig, men på ett bra sätt…

(Apropå Mumford & Sons så spelar dom i Göteborg den 18:e maj, NÅN SOM HAR BILJETTER!? Det är utsålt men jag viiiiiill sååååå gäääääärna gååååå… Har älskat dem i så många år.. Jag måste gå!)

Älskade endorfiner, jag vill aldrig leva utan er! Jag känner att jag klarar allt liksom, efter 45 minuter på en cykel, hur jäkla häftigt är det inte? Tänk om jag hade hittat min typ av träning tidigare i livet, då tror jag banne mig inte att jag hade kämpat med att vara lycklig och hitta balans så som jag gjort i mitt liv… Tänk om man bytt ut allt destruktivt man försökt för att känna lycka eller döva sorg mot det här? Jag har liksom hittat hem här. Terapi på en cykel – Jag är def med i sekten nu. Det är omöjligt att tänka på något annat än just där och då när man är i studion… Jag tror alla behöver det! Och det är ju billigare än att gå i terapi!

Men man hade ju kanske kunnat fixa ett par snyggare dojor…

Ska man starta en SoulCycle studio i Sverige kanske? Eller finns det redan? 

9 9

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply