Weekend

En sån där tisdag som känns som måndag

April 2, 2019

Vilken skön helg jag har haft, blandat nytta med nöje! Jobbade och fixade både i fredags och lördags, och på söndagen “råkade” jag köra en HELKVÄLL! Ganska sällan det händer nuförtiden, men jag hade så kul verkligen. Ju mer sällan man går ut desto roligare har man väl, det är som att släppa ut ett djur ur buren hehe. Jag dansade på soffor och hade mig som på gamla goda tiden.

Man älskar ju en byxdress, men kanske inte att föredra när man går ut. Fick be om hjälp att knäppa knapparna bak varje gång jag skulle på toaletten… Men vill man bara fin så… Från BCBG är den, 50% rea!

Vi var ett gäng svenska tjejer som först åt middag på Swan. Några av dem har precis fått barn så vi pratade mycket om det, och hur jobbigt (men såklart alldeles underbart) det är att ha en liten bebis. Jag tycker aldrig det pratas om det, inte bland mina vänner i alla fall. Att har man inte hjälp så är det där första året skitjobbigt rent ur sagt, och tär på en relation för att inte tala om en själv. Blev jättepepp på att skaffa barn efter den middagen! NOT. Hehe, nä men det är bra att någon pratar om det! Jag har bara hört historier från folk som befinner sig på nåt rosa bebis-moln. Själv har jag ju aldrig haft den där starka längtan efter att skaffa barn, jag har aldrig känt att det är en självklar del av livet liksom. Min biologiska klocka är väl trasig eller nåt. Jag pratade med en kvinna som kände precis som jag och fått sin dotter när hon var 38, och hennes vänner som aldrig skaffade barn för att de inte kände sig redo eller att det var något de kände starkt efter, ångrar sig idag. Så det är väl så det är antagligen… Man känner sig kanske aldrig redo men man ångrar sig senare i livet… Det här men framförhållning igen… Inte min starka sida.

Anyway, efter middagen drog jag och ett par tjejer vidare till Seaspice och sedan Story där The Chainsmokers spelade. En riktigt kul spontan kväll! Tack livet för det! Nu blir det att leva på den ett tag och återgå till packande och rensande.

12 12

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hf April 2, 2019 at 5:10 pm

  Tror absolut inte man ångrar sig! Båda valmöjligheter innebär uppoffringar.

 • Reply Babbsan April 2, 2019 at 5:38 pm

  Du kommer att bli en jättefin mamma Anna :) Don’t rush or push it! Det kommer när det kommer. Sedan finns det inget perfekt sätt, eller den ultimata tiden att få barn på. Ta dig själv först, som du gör nu, sedan kommer det där per automatik.
  Svara på mina kommentarer nu se så CHOP CHOP

  Puss

 • Leave a Reply