Travel

SPRING I’M COMING FOR YOU

March 30, 2019

Gomorron gänget!

Kikar in här lite snabbt bara… Det är Ultra här denna helgen, så jag tänkte hålla mig INOMHUS så gott det går. Kan inte tänka mig något mindre lockande än packade människor och dunkande housemusik just nu. Jag har en hel del att göra nu ändå fram tills jag åker till Sverige, så det blir full rulle. Bokade precis Paris på min födelsedag, sedan tar jag Eurostarn till London en vecka, wihoo! Ser mycket fram emot detta födelsedagsfirande! Och framförallt; våååååår! Några tips på vad man inte får missa att göra i Paris? Förutom romancing såklart. Jag har ju varit där ett par gånger, men det känns verkligen som om jag egentligen inte har gjort något i Paris förutom att möla ost… Ser fram emot en lunch på L’Avenue och kanske lite museum? TIPS TACK!

10 10

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tess March 30, 2019 at 6:47 pm

  Besök alla platser i Hemingways ”A Moveable Feast “ Älskar boken och tänker kul grej inför 2000-talets roaring 20s

  • Reply Anna Hibbs March 30, 2019 at 6:57 pm

   åh bra tips! Tack!

 • Reply Sara March 31, 2019 at 3:03 pm

  Har du gjort microblading på dina bryn? Sååå fina!

  • Reply Anna Hibbs March 31, 2019 at 4:08 pm

   Nej det har jag inte, men tack :))

 • Reply Sabina April 3, 2019 at 6:50 pm

  Rodin museet är fint och d’Orsay har en fantastisk impressionist avdelning ❣️
  I Montmartre ganska nära Sacré-Cœur finns ett stort torg (Place du Tertre) där det är fullt med konstnärer som sitter och målar, mysigt att strosa runt och ta ett glas vin där på en uteservering.

 • Leave a Reply