Beauty

34 ÄR det nya 24!

March 28, 2019

Jag satt och kollade på lite bilder i mitt arkiv från tio år sedan och framåt, och jag kom fram till att jag fyller 34 bast – men jag har banne mig aldrig känt mig snyggare! Får man lov att säga så? Alltså det är klart att jag var fräschare och såg yngre ut förr, men jag känner att mina drag har kommit fram mer ju äldre jag blivit. Puppy-hullet i ansiktet har minskat och fan, jag gillar det! Visst att tuttarna och rumpan hänger mer, huden är inte lika len, slät eller elastisk som förr, men jag känner mig faktiskt bekväm i mitt (snart) 34-åriga skinn! Så otroligt skönt att känna så ändå. Snyggare är väl fel ord kanske, men mer “hemma” i mig själv? Jag har börjat träna ordentligt, min hållning är bättre än den någonsin varit, och jag sträcker på kroppen utan att vara obekväm med min längd eller mina breda axlar. Jag tror det märks att jag är mer bekväm i mig själv, för jag har sällan blivit approachad av så mycket killar haha! UNGA killar också! Faktiskt bara unga killar… Är inte det lite skumt? Fan tjejer, det är i den här åldern det händer! Jag tänker skita i min åldersnoja från och med nu, det har jag (och botox) bestämt. NU SOPAR VI DEN! Nu kör vi rätt in i kaklet och börjar oroa oss för det där med ålder först och si så där 10 år tycker jag.

Jag välkomnar dig med öppna armar 34! Och nu när har jag sagt det här på bloggen, så kan jag inte ta tillbaks det hehe… Ingen mer åldersnoja!

Och sen en annan grej som jag tycker blir bättre ju äldre man blir är relationerna man skapar och hur man ser på förhållanden överlag, det tycker jag faktiskt. Jag vet att jag postat den här videon innan, men jag tycker den är värd att postas igen!

10 10

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Babbsan March 28, 2019 at 7:11 pm

  Ah jag håller med !! Du är snyggare och har en ENORM utstrålning som aldrig förr. Så härligt att se. Även för mig som fyller 28 i sommar och drunknar av forskningsartiklar dagligen och inte har något direkt liv ;)

  Vart är dina örhängen ifrån? Är det diamantörhängen? Vill köpa typ diamantörhängen om du kan länka några du tycker är fina. Sen gärna tips på vår/sommar kläder också för det börjar vankas nu. Hela garderoben är fylld med vinterkläder så känns lika konstigt varje gång och som om man inte har några sommarkläder. Snopet.

 • Reply H March 28, 2019 at 7:54 pm

  Har du gjort läpparna?

  • Reply Anna Hibbs March 29, 2019 at 4:55 pm

   Jag gör läpparna en gång om året ungefär ja :)

 • Reply Lisa March 28, 2019 at 10:10 pm

  Känner samma sak. Blir 35 i år och bär upp min längd och mina kurvor som aldrig förr! Åker till Florida och Miami i juni och tar tacksamt emot om du har några tips på vad man inte får missa. Följt din blogg många år Anna och uppskattar att du är tillbaka :).

  • Reply Anna Hibbs March 29, 2019 at 4:56 pm

   Visst är det härligt? GO OSS! Kul med resa till Florida, vart ska ni resa runt någonstans?

   • Reply Lisa April 8, 2019 at 6:05 am

    Verkligen, gör livet lättare på många plan :). Vi kommer landa i Fort Lauderdale och hyra bil där, och som det ser ut nu tänker vi Tampa, Everglades och avsluta i Miami. Vi är borta 12 dagar så har inte obegränsat med tid tyvärr.

  Leave a Reply