Workout

Nackspärr och Soul Cycle

March 24, 2019

Vaknade med nackspärr i lördags morse, ganska värdelöst när man har hund och är själv, men det löste sig med mycket klagande och jämrande. Låg dock såhär mestadels av dagen när jag inte var ute med hunden och sträckkollade Vanderpump Rules hehe. Hatar att älska den där serien.

Och sen kollade jag på “Älska mig för den jag är” om Josefin Nilsson (som jag alltid fick höra att jag var lik förr i tiden) på SVT Play. Ainbusk var en av mina favoritgrupper när jag var liten. Grät och jämrade mig ännu lite till. Älskade kvinna, hade ingen aning om att hon hade det så.. Otroligt hjärtekrossande men en viktig dokumentär.

Resten av kvällen tryckte jag choklad och bara allmänt PMSade mig. Längtar hem till våren nu faktiskt, TROTS att det är världens härligaste väder här… 2 veckor kvar nu bara.

Släpade mig till min chryotherapy kille imorse, och han löste min nacke med lite kyla och en theragun (jävlar vad ont den gör men den är verkligen MAGI).. Jag borde bara gå till honom direkt till honom så fort jag känner mig lite hängig eller har ont nånstans, för han löser verkligen allt <3

Så idag var jag redo för Soul Cycle! Jag vet inte vad jag tyckte… Det var inte så “terapeutiskt” som jag hade förväntat mig.. Ville liksom ha lite mer klyschiga pepp-fraser och tjoande, men det var mest samma som FlyWheel fast med sämre cyklar. Jag köpte i alla fall en tröja så att ALLA VET att jag kör SoulCycle!.. Så det var ju värt det trots allt. Nää, jag köpte faktiskt ett 3-pack klasser också och tänkte testa med en annan instruktör, kanske var där skon klämde. Ska fråga dom i repan vilken av instruktörerna som tveklöst är mest cheesy och köra på hen! GE MIG LITE INSTAGRAMVÄRDIGA QUOTES NÄSTA GÅNG RÅÅÅ!…

…Men ändå rätt schnygg tröja va?

13 13

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Babbsan March 25, 2019 at 9:15 am

  Snygging! Önskar dig en härlig start på veckan! PUSS

 • Reply Maria March 26, 2019 at 1:02 pm

  Jag har vetat om hur Örjan misshandlade henne i många år… Rätt säker på att det varit allmän kännedom i branschen, han blev ju för fasen dömd!! Domar är offentliga handlingar. Men folk har valt att blunda. De visste men de gjorde ingenting. Ingen valde att stötta henne i rättegången. Tänk hur värdefullt det varit för Josefin om någon av de andra kvinnorna han slagit sönder hade vågat vittna? Om regissörer och teaterchefer, kvinnliga! såna också, vägrat anställa dömda våldsmän? Tre år efter att Josefin dog av följderna av misshandeln, är det äntligen dags att vakna nu? Better late than never, men jag känner tyvärr att det här är too little, too late. Och det gör mig så arg och ledsen att det ska ta över 20 år innan någon reagerar! Dokumentären var otroligt jobbig att se, trots att det inte var nytt för mig blev det väldigt starkt att återuppleva det i det formatet. 😥 Lassie är en av de första låtarna jag kommer ihåg att ha lyssnat på som barn. Sen blev det ABBA och mer Ainbusk och Josefin. Hon var fantastisk i Chess. Hon hade en sån innerlighet, en sorts rå sårbarhet och hon var så intensivt levande. Det är för hemskt att jag måste skriva var, det borde stått ÄR intensivt levande. ❤️

  • Reply Anna Hibbs March 26, 2019 at 2:11 pm

   så JÄVLA vidrigt! Jag hade som sagt ingen aning om detta, HUR KAN MAN INTE HA VETAT!? Too little too late, precis som du säger!

  Leave a Reply