Everyday stuff

RENS-RACE

March 21, 2019

Godmorgon!

Idag är dagen. IDAG HÄNDER DET! Idag är äntligen dagen då jag ska ta tag i mitt liv fyllt av skit (i en lägenhet som fortfarande luktar skit) och köra ett ordentligt rens-race! Jag har skjutit upp det här i månader nu, för det är verkligen något av det jobbigaste jag vet – att rensa. Åh som jag önskar att jag vore en av de där jävlarna som älskar att sortera, rensa och organisera. Jag lever helst mitt liv i kaos. Eller helst och helst i kaos, jag lever helst mitt liv i att inte rensa! Men nu händer det som sagt… eller? Sanningen är att jag hellre städar upp min hunds utsmetade skit än rensar haha. Nä, nu ska jag ta tag i mig själv. Jag ska bara äta en timmes lång frukost först.. och kolla på senaste RHONY-avsnittet… och tvätta håret… och gå på Soul Cycle… och svara på mail…  sen får vi se vad klockan är.

Jag önskar att jag kunde shippa alla mina kläder jag kommer rensa bort idag, och tömma mitt förråd på alla lådor med kläder där, shippa allt till Sverige och ha en Bloppis i mammas trädgård när jag är i Göteborg! Visst vore det kul? Så hade jag kunnat bjuda er på skumpa för alla pengar jag tjänade. Men så organiserad är jag tyvärr inte… Drömma kan man.

11 11

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Babbsan March 21, 2019 at 4:38 pm

    Åh! Jag älskar din garderob och din smak! Så många fina halsband och kläder! Betalar gärna shippingen eller om du kan skicka när du är i Sverige.

    Lägg upp de på bloggen??? Please!

    PUSS

  • Leave a Reply