Real Estate Weekend Work

LÖRDAG

March 17, 2019

Min har varit ganska lugn, precis som lördagar ska vara. Jag har inte riktigt hållt mig a jour med träningen denna vecka då min mamma och hennes man har varit och hälsat på, så det har faktiskt bara blivit ett (rätt kasst) pass, men så är det ibland. Får komma igen nästa vecka! Känner direkt hur min energi och mitt humör påverkas, så det gäller att hoppa upp på hästen igen nu. Idag var jag och spanande in en ny lägenhet som jag förmodligen ska börja hyra ut åt en klient i april, och i den byggnaden (som heter ONE Hotel) ligger Soul Cycle som jag faktiskt aldrig varit på! Har velat testa det i åratal, sist på bollen här i USA antar jag. Visste inte ens att det fanns på South Beach förrän jag gick förbi det idag när jag skulle till lägenheten. Tänkte försöka ta mig dit imorgon, får väl peppa mig själv med att jag måste återkomma till er om hur det va.

Fint är det på ONE Hotel, och dom har en riktigt nice rooftop bar med pool där man ju hängt några dimmiga kvällar. I byggnaden bredvid (som delar samma pool) kollade jag på en lägenhet att flytta in i för några år sedan, men jag valde att bo på baysidan istället för strandsidan då. Har alltid tänkt att jag någongång ska bo beachside för att liksom mix things up, men sanningen är att jag känner mig så mycket mer hemma bayside, jag har ju bott där i över 6 år nu! Fan vad tiden går alltså… Ok det ska vi inte ens gå in på. Det är lugnare och inte så mycket turister i alla fall, och i med att jag aldrig hänger på stranden (eller vid poolen för den delen) så har det passat mig bättre.

Nu har jag precis kommit hem från nagelsalongen som jag alltid går till, och fick idag en kvinna som jag tyckt så synd om varje gång jag varit där. Jag har aldrig fixat naglarna hos henne, men har alltid lagt märke till henne. Hon är uppenbart alkoholist eller drogberoende eller både och. Hon beter sig som om hon är redigt packad, och needless to say så blev mina naglar inte bra. Filen och lacket flög åt alla håll… Jag vet inte riktigt varför hon fortfarande är anställd i och med att hon uppenbart inte kan sköta sitt jobb, det är ju cut throat här i USA vad gäller alla jobb, men jag har medlidande också. Hon är så gullig, och jag är verkligen inte en människa som skulle klaga när jag ser en person som uppenbart lider. Jag betalar hellre, dricksar och går och gör om naglarna efteråt. Usch, jag får verkligen sådan medkänsla med människor som mår dåligt.. Man vill ju säga nåt? “Hey do you need help, can I do something?” Men man vill inte förnärma någon heller och lägga sig i ett liv man inte har att göra med. Jag får en enorm klump i magen, ungefär som med filmen Leaving Las Vegas. Har sällan mått så dåligt som med någon än med Nicolas Cage i den rollen… Scenen där han förlorar sitt jobb och inser att han inte har någonting kvar… Så jävla hjärtskärande. Så många gånger man vill göra något men känner att man inte kan eller vet hur man ska göra det…?

13 13

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply M March 17, 2019 at 11:57 am

    Du är en god människa Anna. ❤️ Jag förstår precis hur du känner, jag vill så gärna hjälpa alla men tyvärr går det ju inte alltid. Men jag tänker att du hjälpte henne bara genom att inte klaga på att hon gjorde ett dåligt jobb.

  • Leave a Reply