Beauty Workout

DOUBLE DOWN GLOW

March 10, 2019

Vet ni vad jag gjorde idag? Gick på ett Flywheel pass idag och började småsnacka med en dam som måste varit närmare 70 år gammal, Becky, hon var inne på sitt andra pass för dagen och skulle på ett TREDJE efter vår klass. Hon var i sjukt bra form och verkade verkligen som en genuint lycklig person, hon strålade! Jag har senaste halvåret börjat inse vad träning verkligen kan göra för en sådan komplicerad grej som en människas lycka, så jag tänkte att kan Becky triple down så kan jag banne mig DOUBLE DOWN! Så på vägen hem svängde jag casually med svetten rinnandes förbi Barry’s och hoppade in på ett pass till! Jajamän folks! Det var vad jag gjorde idag. På en söndag. Sjukt stolt? OJA!

Apropå att stråla så måste jag tipsa om min nya favoritprodukt… Det är en primer från Ole Henriksen, och det är den absolut bästa primern jag har testat, förutom den här jäveln som INTE går av för hackor, men den är också sinnesjukt dyr så sådär photoshoppad ut har man änna inte råd att se ut på en helt vanlig dag. Jag har ingenting på mig förutom Banana Bright Face Primer på den här bilden, den färgkorrigerar och ger en sån himla fin lyster!

Nu sitter jag och håller på att planera min vår och sommar här, och jag har bokat biljett hem till Sverige den 10:e April, sedan tänker jag att jag kommer dra till LA i början på Juni och vara där några månader. Jag ser verkligen inte fram emot att behöva flänga med hund och bagage åter igen (stressen att leva i en resväska), men det känns som att det är rätt beslut att vara i LA ett tag. Jag har mycket jobb som händer där och det är där jag kommer behöva vara ett tag… Jag trodde verkligen att jag skulle vara mer stadgad och rotad nu när jag fyller 34 bast, men livet går inte att planera och visst vore det väl lite tråkigt om så vore fallet också? Jag kanske hinner ångra mig femton gånger innan det är dags, men jag tänker att det också är lite lyx att kunna göra det? Jag är splittrad… På ett sätt hade jag velat ha massa saker som binder mig till att stanna på en plats… responsibilities osv, och det trodde jag verkligen att jag skulle ha i min ålder, jag mår bra av rutiner, men nu får jag passa på att njuta av att jag inte har det. Det är så man får se på det. Mitt liv har varit allt annat än tråkigt, även om det varit stressande och jobbigt periodvis, så har det varit en jävla ride so far, and jag har nog en del ridande i mig still ska ni se!

18 18

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply EF March 11, 2019 at 5:54 pm

  Länken till den bästa primern funkar inte så kan du skriva ut namnet ist?
  Love ya

 • Reply Babbsan March 11, 2019 at 6:18 pm

  Länken funkar inte? Vilken primer är det du också gillade?

  Ja jag fyller snart 28 bast i sommar.. Men det viktigaste är inte destinationen utan resan. ALLT kan hända på en dag i livet, även ifall åren läggs på så kan något hända snabbt. Ålder är bara ett mänskligt påfund. Hade du verkligen velat vara 18-20 år igen? Hade verkligen INTE jag.

  Börjar bli lite tröttsamt att du inte berättar om din nya man. Som den stora elefanten i rummet ungefär. Hey, we know you; you know us.

 • Reply Josefine March 18, 2019 at 10:15 am

  TACK för tipset om Banana Bright Face Primer! Klickade hem den förra veckan och den förändrade väl inte mitt liv direkt, men ta mig tusan – det blev faktiskt lite roligare att kliva upp och göra sig i ordning för jobbet imorse! Trots måndag mitt i mars och never ending snöande

  • Reply Anna Hibbs March 18, 2019 at 12:21 pm

   Nä om det ändå vore så haha! Men kul att du gillade den, man får sånt jävla gloooow!

  Leave a Reply