Doggies Travel

Tredje och sista gången till Key West?

February 28, 2019

Hej allihopa!

Har ju varit i Key West några dagar, och det var soft men riktigt varmt. Och det enda som fanns att göra var typ att dricka drinkar eftersom vi hade missat att boka aktiviteter (snorkling och så vidare)… Trodde det skulle kunnas göras på plats, med ALLT var fullbokat.. Hur är det ens möjligt! Det här med framförhållning alltså.. inte min starkaste gren, never has been never will be. Jag vet inte om det direkt var avslappnande heller eftersom det var massor av jobb på datorn som skulle betas av när jag var där, men tanken var god. Satt och drack frozen Key Lime Margaritas knappandes på datorn, vilket ju faktiskt var ju rätt gött det med. Jag hade bokat ett asmysigt airbnb med jacuzzi på terassen som jag hade tänkt att där kommer vi ju såklart hänga, men det var alldeles för varmt. Så ja, det kanske var en liten flopp det här med Key West, borde ha lärt mig det by now… men det ser ju så hääääärligt ut att man glömmer det vart tredje år. Sist jag var där svimmade jag och fick värmeslag, men det hade jag tydligen glömt bort lagom till denna resa. Oh well, jag tänker att jag kanske inte åker till Key West fler gånger nu. Det är inte min grej, men jag förstår ändå varför andra gillar det. Jag hade velat åka och bo på det här hotellet, men det var lite över min budget denna gång tyvärr.. Har ni sett serien Bloodline så vet ni vilket jag pratar om. Men Key West är banne mig inte billigt det heller alltså, man hade ju kunnat tro det med tanke på hur laidback det är, men det airbnbet jag bokade gick loss på 6000 spänn per natt… Borde utöka min business dit ner! Så länge jag slipper åka dit fler gånger hehe.

Det var väldigt varmt för stackars vovven också, så att gå gick knappast, men vi hyrde cyklar och det funkade toppen. Funderar på om jag borde skaffa en kylväst till honom nu när han är Miami-bo… Någon som har en till sin hund och kan tipsa om dessa?

Det går ju runt tuppar och höns fritt överallt på gatorna i Key West, och det tyckte G2 var hur kul som helst… Tur att det var så varmt annars hade han orkat ställa till det för dem.

Annars var det som sagt detta som gällde…

Sen så MÅSTE bara tipsa om mina nya favvobyxor från Zara. De är perfekt höga i midjan (tycker många högmidjade byxor ofta är för låga för mig, men jag kanske har hög navel eller nåt) och sitter bara som en jävla smäck! 10 POÄNG!

Det här med att åka nercabbat ser ju också så härligt ut, men man glömmer varje gång hur omständigt det är egentligen… Men åter igen, tanken var god!

Hejrå Key West, vi ses kanske igen om tre år när jag glömt dig igen.

18 18

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Julia March 1, 2019 at 4:43 pm

    Åååh skulle vara kul att höra nåt om din nya kille :)

  • Reply Linn March 4, 2019 at 5:20 pm

    Jag har en kylscarf till min hund. Den funkar toppen men tror en kylväst kanske är attföredra om man bor i Miami :)

  • Reply Bex March 5, 2019 at 7:48 pm

    Tack för tipset om byxorna! Blev också påmind om att titta på en till säsong av Bloodline :-D

  • Leave a Reply