Doggies

Almost Februari…

January 28, 2019

Dagarna bara flyger iväg just nu känns det som, kan inte fatta att vi strax är inne i FEBRUARI, helt galet. Jag har inte ens hängt med i att det är nytt år och NYA rutiner.. käkar fan fortfarande en påse chips och Sour Patch kids om dagen, men jag lär väl kanske rycka upp mig lagom till mars.

Den här herrn äter dock riktigt flådigt nuförtiden, har börjat honom på raw food-diet! Han är mycket nöjd med detta (det är dock inte min plånbok) och har mig lindad runt sitt lillfinger. Hur är det möjligt att vara så kär i en hund? Min lille BEBIS! Kan man säga nej till det här facet? I think not.

Whole Foods är ett favoritställe och han drar i kopplet varje gång vi börjar närma oss, sådan matte sådan hund I guess.

Jag ska erkänna att jag är riktigt sugen på att skaffa en till, men borde kanske börja skaffa riktiga bebisar istället (jag vet jag vet, my eggs are dying osv osv). Jag hade velat ha en svart.. döpa honom till Stripe? Gizmo och Stripe! Men det får nog vänta lite till… Titta kan man ju alltid… Jag hittar så mycket KNÄPPA annonserCraigslist, och risken är väl att man adopterar allihopa om det fortsätter såhär… Alltså USA.. Många i det här landet borde inte få ha hund överhuvudtaget. Häromveckan var det någon som kom fram till Giz som också hade en mops och ba “oh he’s so lean and well built, do you walk him?”… “ehh yes”… “Ah ok, I don’t walk mine…”

Nu måste jag avbryta här för papps vill börja kolla på kvällens avsnitt av The Crown säsong 2.. Detta blir tredje gången jag ser den, men vad gör man inte för His Royal Highness! Den är dock en riktig njutning att titta på även tredje gången.

Puss på er så hörs vi imorgon!

15 15

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ulrika January 30, 2019 at 9:58 am

    Jag väntar innerligt och med spänning när du börjar med din PODD! Please tell us att det finns en chans att du startar podda inom kort, snart, inom snar framtid, detta år? NÄSTA VECKA??

    TACK

  • Reply Anna February 1, 2019 at 5:46 am

    Går hon inte med sin hund?! Stackars lilla hunden.

  • Leave a Reply