Confessions of a Foodie

Vad beror frånvaron på denna gång då..?

January 23, 2019

… Jomen det är så att Pappa Hibbs är på besök! Herregud, jag glömmer varje gång vi inte umgåtts på ett tag hur obeskrivligt HIGH MAINTENANCE han är! Alla ex pojkvänner som någonsin hintat om att jag är det: I guess we all know where I got it from! Nä, men seriöst nu, min pappa spelar i en egen high maintenance-liga, jag är ingenting i jämförelse! Känns som om jag just nu försöker underhålla femton barn ungefär, det är heeeelt otroligt. Om man ska gå med papps för att göra ett ärende får man avvara åtminstone fyra timmar. Pappa Hibbs, jag älskar dig, men du är tidskrävande minsann! Har i princip fått lägga hela mitt liv på hyllan, men det är klart att han ska ha det min papps, vi ses ju så sällan nuförtiden sedan han flyttade från Miami. Och det är trots allt väldigt underhållande att umgås med Pappa Hibbs, även om allt tar 100 gånger så lång tid och man aldrig får en tyst minut för att det ska pratas 24/7 :))

Sitter dock just nu och planerar en liten getaway någonstans så att jag får en liten välbehövlig paus i och med att pappa har tagit över mitt sovrum.. eller vad snackar jag om, han har tagit över hela lägenheten. Jag har blivit förpassad till en luftmadrass och ett litet hörn i vardagsrummet.

Key West eller Naples? Jag har aldrig varit i Naples så det lutar mot det. Ser ju väldigt LUGNT OCH ROFYLLT ut, precis vad jag behöver tror jag.

Han är bra att ha med sig ibland ändå Poppa Hibbs… Särskilt när man beställer in stone crabs och missar att fråga om MP…

PAPPA BETALAR… THANK GOD.

17 17

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Babbsan January 23, 2019 at 9:55 pm

  Hehe känner igen det där med high maintence. Takes one to know one ;)

  Efter jag och min pappa diskuterat världens problem och fildosoferat av oss får vi i princip skilja oss ifrån varandra för att det blir för mycket av det goda. Drivet då alltså ;)

  Ja skönt papps betalar! Det är ju så det ska vara, en pappa ska lära sin dotter hur en kvinna ska behandlas och respekteras. Inte undra på man har fått höga krav!!

  Vad tycker pappa Hibbs om Gizmo? Har de blivit best buddies ännu? Vad tycker han om sin dotters blogg, läser han den? :)

 • Reply Laila January 24, 2019 at 4:24 am

  Jag bor i Sarsota, mycket lugnt och rofyllt 😅 kom hitåt och fika med mig 💗

  • Reply Anna Hibbs January 27, 2019 at 11:31 pm

   Nu verkar det som att det blir Key West i alla fall, men nästa gång så gäääärna :D

   • Reply Laila January 29, 2019 at 1:51 pm

    Åh mysigt!! Säkert skönare väder där nere ☀️ Njuut

  Leave a Reply