Confessions of a Foodie

NJUTER!

January 14, 2019

Sånt kanonväder (ok jag är officially tant…) vi har haft här på senaste! Runt 20 grader och en härlig lätt bris (…eller TV4 meterolog?)… Obviously så betyder det att folk går omkring och “brrr”‘-ar här men jag trivs som fisken i vattnet! Det har varit ovanligt varmt det här året, så jag tar de svalare dagar jag kan få. Hade det varit såhär året runt hade jag fan aldrig velat lämna Miami.. Men att vara i Sverige om somrarna är väl inte fy skam det heller iof.

Jag tänkte på det här med att äta nyttigt här… Det är inte bara svårt, det är dyrt också. Jag vågar inte ens säga vad jag spenderar på mat varje månad, men det är snuskigt mycket, och då försöker jag ändå undvika att handla på de dyrare ställena som Whole Foods nuförtiden. Att äta onyttigt däremot är svinbilligt… Vet ni vad TVÅ dussin doughnuts kostar på Dunkin´? 116 spänn. Känns som om jag får några futtiga grönsaker för det här. Att vara hälsosam och äta nyttigt svider helt klart i plånboken, men det är ju också där man får prioritera att lägga sina pengar känner jag. Nu bortser vi från det faktum att jag tryckte en chokladask och ett paket Ben & Jerry igår EFTER en stor middag haha… Det går magsjuka här hemma och jag var helt bombis på att jag skulle få det i går kväll, så jag tänkte att va fan spelar det för roll.

Snopet att man vaknade upp tjock ba…

SKOOOOJA, PEPPAR PEPPAR! Hoppas såklart att jag klarar mig, I’ll keep you updated.

14 14

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Babbsan January 15, 2019 at 12:48 pm

  Kom på en idé! Du som är duktig på att arrangera Anna och kan ordna och så vidare- vi hade ju alla kunnat starta ett event i USA(eller annanstans) där alla bloggläsare träffas. Man kan ju gå på spa, gå ut, äta middag, eller något annat roligt. Jag hade ju gärna kommit till Miami(hehe) men alla kanske inte kan det? Bara var ett förslag till en träff eller kanske något som gett oss alla något!

  • Reply Anna Hibbs January 15, 2019 at 2:48 pm

   Bloggträff i Miami? Det vore nåt det döh!

 • Reply Babbsan January 16, 2019 at 8:08 pm

  Den där väskan kan väl inte vara Marlene Birger, måste vara en Goyard? Vart kan man köpa deras väskor online? Vill helst slippa gå in i deras flagship store och få hem istället.

  • Reply Anna Hibbs January 16, 2019 at 8:30 pm

   Ja det är en Goyard. Jag köpte den på TheRealReal!

 • Reply M January 17, 2019 at 12:43 pm

  Vet inte varför men kom att tänka på ditt namn tidigare idag, under den sedvänliga bloggrundan som handlade om Hästens-sängar och annat ytligt skit. Googlade och fasen vad glad jag blev när jag klickade in här och ser att du bloggar igen! Har ägnat ohälsosamt mycket tid att läsa ikapp denna em.. Du är en frisk och sund fläkt i denna bransch, du tillför något som få gör! Kör på,tjejen, allt gott! <3

  • Reply Anna Hibbs January 23, 2019 at 9:07 pm

   Awweee gulle dig! Ska försöka bli flitigare med blogginläggen :))

  Leave a Reply