Confessions of a Foodie Doggies Miami Life

GOD JUL MINA FINASTE LÄSARE

December 25, 2018

Hade ni det bra igår? Jag hade en lugn och mysig Julafton med vänner. Ett år har gått sedan förra julen (ja no shit) men det känns som om det var en hel evighet sedan jag satt i Göteborg och försökte komma i julstämning. Eller i stämning att leva överhuvudtaget i ärlighetens namn. Denna julen känns livet helt okej igen. Jag trodde det skulle kännas tyngre vid den här tiden på året framförallt, men jag hade inte en enda grav ångestdipp igår.. Trots att jag förväntade mig att det skulle komma som ett slag i magen, så kom den inte. Saknade min familj bara, men annars så kände jag mig ganska tillfreds hela dagen.

Jag började den med ett lass munkar och sedan ett Flywheel pass! Balans sa vi väl? Fast i ärlighetens namn har det inte varit så mycket balans efter det där passet haha! Varje minut har varit fylld med godis, chips och godsaker. Så får det vara! 24 timmar senare och det finns fyra doughnuts kvar… Ooops.

Jag har alltid tyckt att det är lite OTT hur folk klär upp sina hundar här, utöver på Halloween och såna högtider så gillar folk att klä sina hundar som bebisar. Men har man ett sånt här face går det knappast att låta bli? Alltså… ÄLSKLING! DÖR FÖR DIG!

Om han fick mycket uppmärksamhet igår när vi va ute på stan? Tro Pelle det!

En av mina juklappar var denna boken. Tror inte det finns en mer passande bok för mig, eller vad säger ni? Älskar ju big boobs med passion. Smått pervig är jag ju på den fronten, och det är ett under att jag inte ligger inne på megaporrtuttar själv egentligen. En dag kanske? :D

Och en photo shoot framför granen hanns givetvis med. Denna otroligt snygga jumper bjällrade vart steg jag tog. Ska det va så ska det va! Minns ni när jag klädde mig i små korta röda klänningar på Julafton? Den tiden är obviously över hehe.

Vi har ett stort (no pun intended) problem i den här familjen, och det är min mops stora snopp. För hans storlek är den ENORM. Och den envisas med att sticka ut för jämnan. Ibland får han värsta ståndet? Alltså på riktigt! Den blir till en köttig korv… En gång svullnade den upp så mycket inne på Starbucks att jag var tvungen att bära ut honom för att folk började kolla. Stackars liten… Han kan ju inte rå för detta såklart, är det någon idé att kastrera honom nu när han är över 2 år? Han juckar nästan aldrig på saker, men det är just hans snopp som verkar leva sitt eget porrstjärneliv!

 Avslutade denna julafton med Mojitos och middag på ett av mina favvoställen Hosteria Romana. Det var ett väldigt bra avslut på en mysig men inte helt traditionsenlig Julafton <3

Nu sitter jag i soffan med klassisk musik i bakgrunden, ena handen i chipsskålen och jobbar lite. Tänkte att jag skulle ladda ner Tomten är far till alla barnen om en stund, sedan spendera hela dagen med att kolla på någon serie… Behöver fortfarande tips där btw! Känns inte som om senaste året varit nåt stor serie-år?

14 14

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Babbsan December 25, 2018 at 9:57 pm

  Jag var med min pappa på en gård i Falsterbo. Vi pratade om livet, om hur min pappa tyckte kungen var att träffa och när att han träffat Nelson Mandela 4 gånger. Så det får jag ta efter, nu själv, när jag ska hjälpa människor och utföra liknande arbete… :)

  Vilket underlag är det du använder på bilderna som foundation? Den CC?

  • Reply Anna Hibbs December 25, 2018 at 10:00 pm

   Mysigt! Och häftigt! Dela med dig av vad pappa sa då :))

   Yes precis, det är den!

   • Reply Babbsan December 25, 2018 at 10:03 pm

    Vill inte ge för mkt detaljer men han tyckte Kungen är någorlunda barnslig typ, han har träffat honom flera gånger medan Silvia är ganska kall. Nelson Mandela är varm och där har min pappa jobbat med honom flera gånger, även varit med när han tog emot Nobels fredspris. =) Han var en mycket speciell man som stod för många fina saker, som att alla hade liknande värde. :)

 • Reply Josefin December 26, 2018 at 8:19 am

  Netflix: OZARK, Riverdale, Marcella
  HBO: Big little lies, Tell me a story

  Och självklart SATC-liknande serien Younger är ett MÅSTE! God fortsättning!

 • Reply Jo December 26, 2018 at 2:35 pm

  Mindhunter på HBO är 5 stjärnor. Och Alias Grace.

 • Reply Jo December 26, 2018 at 2:36 pm

  Patrik Melrose var jättebra också och Sharp Objects.

 • Reply S December 28, 2018 at 1:28 pm

  Transparent (du MÅSTE se den och reviewa på bloggen). Handlar om familj, relationer, jaget, sexualitet. Kram!

  • Reply Anna Hibbs December 29, 2018 at 8:17 pm

   Ska kolla in, tack för tipset!

 • Reply Emma December 29, 2018 at 10:52 am

  God jul finaste Anna! Är så glad att du är tillbaka i bloggosfären. Det var nog topp fem bästa som hände 2018 😄♥️

  • Reply Anna Hibbs December 29, 2018 at 8:16 pm

   Taaack! Fin du e <3

 • Reply Henrik January 1, 2019 at 7:36 pm

  Här får du ännu ett boktips: :-)

  “Men Are Stupid … and They Like Big Boobs” av Joan Rivers

 • Leave a Reply