Fashion/Shop Shop Miami Life

YEEZYSGOD!

December 19, 2018

Alltså sjukaste grejen hände i morse! Jag skulle gå till Flywheel på 10.30 klassen, och ser hur det är värsta utryckningen med polisbilar, men man är ju rätt van här att man inte riktigt reagerar… Det är alltid polisbilar med sirener någonstans liksom. När jag är klar tänkte jag gå till Fresh Market, som ligger runt literally runt hörnet från studion för att köpa asiatisk krydda till en soppa jag tänkt göra ikväll, men det är avspärrat. Detta är alltså vad som hänt:

Fattar ni hur jävla LOCO detta är! Man kan ju inte känna sig säker på gatorna här. Något måste göras åt dessa obefintliga gun control lagarna… Att människor hejvilt börjar skjuta på gatan för att någon försöker stjäla en bil!? Tänk hur många som hade kunnat skadas!? Inklusive jag själv i detta fall. Nä, det känns fan inte tryggt nånstans… HERREGUD!

Ok, nu till nåt annat igen. Idag öppnade jag min första julklapp! Jag är ju som ett barn och kan inte vänta…

YEEEYYYYYZYYY! Ett par Yeezy i färgen Sesame. Förutom de svarta (som ju kostar typ 10.000 spänn) så tycker jag dessa är absolut snyggast. Jag har velat ha ett par jättelänge!… Dvs efter att jag slutade tycka att “Vem fan vill ha på sig dom DÄR” när de först kom ut. Man är väl Kardashian-skadad som alla andra, trots allt.

Gillar ni Yeezy’s (men obvs inte designern bakom)?

8 8

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Babbsan December 19, 2018 at 10:18 am

    Vad är Yeezy för något, berätta? Värda att investera i?

  • Leave a Reply