Beauty

FRIDAY SMELLS

December 14, 2018

Idag har jag ÄNTLIGEN känt mig ganska frisk, så jag vågade köra ett lugnt pilates pass. Min första träning på sex veckor. Lika jobbigt att inse att man är tillbaka på ruta ett varje gång, men sånt är livet. Nu får vi hoppas att jag är tillbaka för att stanna, inga fler sjukdomar TACK. Min röv är nere i golvet och jag uppskattar det icke.

Hörni, jag har löst problemet med min saknad av granlukt.. Jag hittade ett ljus på Anthropologie (där jag köper de flesta av mina juliga ting) som luktar BARR! Alltså det luktar så jävla gott. Känner mig så i stämning sedan jag tände det, går omkring och riktigt njuter. Sånt man kan njuta av på gamla dar.

Måste även tipsa om en annan doft… Jag har ALDRIG fått så mycket “OMG you smell amazing”.. Folk frågar literally på gatan vilken parfym jag har! Jag upptäckte den genom Sniph (nej detta får jag inte betalt för), som jag tycker är världens bästa tjänst för de som jag älskar dofter men inte har energin att sniffa runt. Le Musc & Peau heter den. Lita på mig när jag säger att denna är det bästa ever, kommer nog aldrig byta ut den! It’s a lifer.

10 10

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Babbsan December 14, 2018 at 11:58 pm

  Är det där din väninnas företag? =) Försöker inte använda kemikalier i mina parfymer längre, då det påverkar kroppen och hela hormonsystemet! :)

  • Reply Anna Hibbs December 15, 2018 at 12:00 am

   Japp det är det! SÅ stolt över henne, genialisk produkt! Önskar jag hade kommit på det själv. Lite kemikalier tänker jag att jag får unna mig då och då ;-)

   • Reply Babbsan December 15, 2018 at 12:02 am

    Jadu det är väl bra Anna men jag vill inte ha cancer eller få en massa gifter i kroppen. Finns forskning på det att det sitter upp till ett helt år i kroppen efter sprut från parfymen. Health is wealth =)

 • Reply Agnes December 15, 2018 at 3:13 am

  Snälla vad heter ljuset? Bor också utomlands och saknar verkligen grandoften på jul!

  • Reply Anna Hibbs December 15, 2018 at 1:19 pm

   “Siberian Fir”, deras eget märke :)

 • Reply Anna December 15, 2018 at 3:46 am

  Kollade in på din blogg och såg att du har kommit igång igen! Så glad att du är tillbaka och förhoppningsvis känner dig bättre. Tänkte skriva en lång kommentar här till dig eftersom du har skrivit hur mycket kraft du får av läsarna och jag har typ aldrig kommenterat. Det jag skriver är 100% sant och jag menar det verkligen<3

  Jag har följt din blogg sen du var ihop med Jacob och levde livet som ung tjej på Stureplan. Du är typ den ända bloggen jag gillar att läsa fortfarande efter att jag slutade att läsa de flesta bloggar när instagram kom. Många av de svenska bloggerskorna /influencers är lite basic bitches ärligt talat. Haha elakt men sant. Finns inte så mycket djup i dagens bloggvärld men du är ett undantag. På något sjukt sätt ser jag dig som en tvilling själ. För det första heter vi båda Anna. Sen verkar våra föräldrar vara ganska lika från det du har skrivit..min pappa är också framgångsrik och han har typ aldrig varit deppig precis som din pappa ….medans min mamma har lite svajigare psyke som jag har ärvt. Jag är social men jag tror också att jag har ett släng av borderline. Jag känner igen mig i din högkänslighet och din syn på världen & relationer.

  Det har varit en tröst att läsa dina texter för det har faktiskt hjälpt mig eftersom jag inte har känt mig ensam i hur jag känner mig. Jag har uppfattat att det har hänt något traumatiskt i ditt liv det senaste året och jag hoppas innerligen att du sakta men säkert börjar må bättre. Tycker det är imponerande att du driver ett företag, har en fin lägenhet i Miami och ser snyggare ut än de flesta 20 åringar. Du är en sån jävla fighter och en inspiration för tjejer som har gått igenom tuffa perioder i livet. Din styrka ger mig styrka. Jag hoppas du får en underbar jul! Kram

  • Reply Anna Hibbs December 15, 2018 at 1:09 pm

   MEN GUD ANNA! Vilken otroligt fin kommentar, blir alldeles tårögd! TACK!!!! Boka ett flyg till Miami så hänger vi och tvillingsjälar runt lite :))

  • Reply Babbsan December 15, 2018 at 2:18 pm

   Håller med <3

 • Reply Anna December 16, 2018 at 10:46 am

  <3

 • Leave a Reply