Travel

London & Götlaborg

December 3, 2018

Alltså jag bara kan ju inte hejda mig från att nämna den här Blondinbella- (förlåt, Isabella Löwengrip) härvan. Man måste ändå säga att det är bra PR, för jag har inte gått in på hennes blogg på massor av år med har gjort det senaste veckan. Men, det jag ville säga är faktiskt att jag typ ändå tror på hennes ex om att hon skulle ha hittat på lite (eller mycket) av det här. Jag vet ju, som ni som följt mig länge är medvetna om, FIRST HAND hur hon kan ljuga rakt upp och ner om saker som skett och sagts för att hon ska se bättre ut. Hon verkar inte ha några som helst problem med det… Vad tror ni? Är det karma?

Ok, back to mitt lite då! Hade en jättebra resa till London och Sverige. London var så mysigt med alla julbelysningar och pubbesök, och det kändes bra att jag fick ett drama free och otraumatiskt besök i den staden som jag ju ändå älskar så mycket. Fick till ett par utekvällar med min kompis Madde också, och träffade G1 förstås! Min gamla bebis.. Han hade åldrats sedan jag såg honom sist och det var rätt jobbigt att se. Känns som om jag missar så mycket liksom, men jag är glad att jag fick några fina stunder med honom ändå.

Haha, Madde och hennes filter alltså :D

Det blev ändå rätt bra med den där jäkla hoe-strass-BH’n under en kavaj va?

Saker jag saknar med London: GIZMO! Pubar, att strosa runt, vädret (mysfaktorn), utbudet av Vietnamesisk mat, restaurangerna, shoppingen, nattlivet, utbudet av människor – det finns nåt för alla (och snygga män dessutom). PARKERNA! Holland Park är min favvo. Kulturen.. Att man kan spendera en hel dag med att bara gå på museum, dialekten, alla gulliga små hus och arkitekturen överlag.

Saker jag inte saknar med London: Att mitt ex bor där (HAHA nä nu skojade jag faktiskt, allt var rätt lugnt mellan oss vilket kändes skönt ändå), vädret (mysfaktorn bränner ut efter x antal trasiga paraplyer), the tube, hetsen, mataffärerna… Alltså finns det nåt sämre ställe än att handla matvaror på!? Alltså inget FINNS ju? Obekvämligheten med.. allt? Inget fungerar smidigt liksom. Pyttesmå badrum, kalla duschar, inga eluttag, allt är gammalt och sunkigt (jaaa jag vet, jag är american), turister, dyrt.

MYS! Men inte lika mys som det var att vara hemma i Göteborg och fira min mammas födelsedag, har inte varit med på hennes födelsedag på väldigt länge. Vi gjorde oss fina! Saknar alla redan! Mars blir nog nästa hemvisit.

12 12

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply S December 3, 2018 at 9:47 pm

  Nope, du är inte den enda som tror att Isabella ljuger om en del i den här historien. Men jag blir lite mörkrädd av en människa som inte tvekar inför att ljuga sådär bara för att se bra ut utan att tänka på konsekvenserna för andra. Som så mkt annat med henne, är det mycket som först målas upp på ett sätt.. Och senare kommer något annat fram. Sen stör jag mig lite på hur hon sa att hennes säkerhetsteam var tvungen att gå in och bryta. Det är väl en livvakt? Hon är knappast Obama med ett säkerhetsteam.. Som för övrigt inte verkar så bra, totalt oproffessionell i intervjuer. Härligt att du hade det bra hemma och i London! Måste erkänna, trodde att traumat du gått igenom var något med ditt ex så antar att jag hade fel eftersom ni fortfarande verkar ha kontakt. Anyways, kram kram

 • Reply Hanna December 4, 2018 at 4:11 pm

  Jag tror heller inte att Blondinbella är oskyldig, hon verkar taktikera och manipulera allt och alla så har noll procent sympatier för henne – tyvärr. Barnen tycker jag dock synd om :(. Roligt med ett långt inlägg! Hur kommer du att fira jul i Miami? Kram

 • Reply Babbsan December 4, 2018 at 5:40 pm

  Jag håller med ovanstående ladies och även dig Anna. Först blev jag chockad. Sedan läste jag om Hampus historia och den är något helt annorlunda och där talar han just om att han inte vill förstöra hennes varumärke, men kommer gå ut med sanningen för att det hon sagt inte stämmer. Jag tycker faktiskt det är fruktansvärt och GÅTT SÅ FEL i Isabellas fall. Hon är ju bara ett år äldre än mig och har en liknande historia som mig men i takt med att en själv börjar bli ödmjuk inför livet blir hon bara mer och mer bekräftelse sökande. Glömmer aldrig på Skavlan där alla ska sitta och klappa för den hon är, hon är fantastisk, dunder kvinna etc när det finns människor som faktiskt räddat en människor i utsatthet och gjort riktiga dåd i världen. Och där sitter hon och ska ha ÄNNU mer uppmärksamhet. Jag har känt sympati för henne tidigare men inte längre då hon manipulerat, ljugit och man vet knappt vad som är sant längre gällande henne. Och så kommer annonser om vartannat på hennes blogg, inlägg om klänningar när hon ska ha världens störst kris(?) Och ja jag tänker mest på barnen som Hanna skrev. Först den där stalkern och nu detta. Det känns som om de fått lida en hel del pga sin mammas kändisskap och så är hon bortrest om vartannat. Hon hade aldrig klarat det utan sin exman. Lite ödmjukhet hade inte skadat men det kommer hon nog aldrig att ha tyvärr. Jag tror mer karma är in store för henne, tyvärr är detta bara början då hon gjort många illa runt omkring henne, utnyttjat och gått över lik för det hon vill ha. Sedan glömmer jag inte heller när du hade dispyt med henne Anna INNAN hon blev känd. DU hjälpte henne till där hon är idag och så svek hon dig när du skulle blogga för hennes nätverk. Det kommer att komma mer karma för henne, detta är bara början.

 • Reply Babbsan December 4, 2018 at 5:44 pm

  Sen en annan sak gällande P2(Kallade du inte henne något sånt smeknamn förr i tiden :D)- hon har uppenbarligen nu efter graviditeterna opererat brösten. Det ser man tydligt. Och för bara några år sedan hade hon en tidning som hette Egoboost! och fotade sig själv naken på det omslaget för att bejaka unga tjejers kroppar.

 • Reply Babbsan December 4, 2018 at 5:47 pm

  Sen en annan sak jag tänkte på. Isabella visar frikostigt upp sin klocka hon fick av Hampus i födelsedagspresent. Om hon nu är hotad med personer som är ute efter hennes ex, frågar om pengar etc hade jag frivilligt gett tillbaka klockan för att hjälpa honom. Men tror inte hon kommer göra det så lätt.

 • Reply patricia December 5, 2018 at 10:12 am

  Jag blev skitnyfiken på vad det är du fått tagit del av first hand av miss blondinbella… tell me moooreee

  • Reply Anna Hibbs December 5, 2018 at 2:57 pm

   Jag skrev ju ett inlägg om det för några år sedan, ska se om jag hittar det och länka!

 • Reply Miss O December 5, 2018 at 11:31 am

  Bra PR av henne då hon säkerligen behövde få upp statistiken inför NYC för att visa att hon har fler läsare än vad som är sant. Då hon ju vill etablera sig där. Tragiskt att allt är osant i hennes blogg. Men vissa gör ju allt för pengar…

  • Reply Anna Hibbs December 5, 2018 at 1:31 pm

   Ja verkligen, jag har inte varit inne på hennes blogg på jättelänge, men nu är jag ju inne för att kolla vad som händer…

 • Reply Maria December 6, 2018 at 7:50 pm

  Min engelska man älskar att handla på Ica, han är så imponerad över våra i hans ögon gigantiska matbutiker haha.

  Kolla på bloggbevakning istället så slipper du ge lögnaren flera klick… Eller använd unvisit. Jag tror på Hajen, vi vet ju redan att blondinbella ljuger, manipulerar och går över lik för att få som hon vill. En otroligt osympatisk person. Bevisen mot henne är dessutom starka. Jag förstår inte hur folk kan tro på henne, varje gång hon öppnar munnen är det nya lögner och hon säger emot sig själv hela tiden. Det är det som är problemet när man ljuger, man måste komma ihåg det man ljög om. Det blir svårt när man ljuger om precis allt.

  • Reply Anna Hibbs December 7, 2018 at 2:23 pm

   Haha, ellerhur! Fattar inte varför det inte finns några välsorterade mataffärer? Så svårt borde det ju knappast vara! Tack och lov för Whole Foods!

 • Reply Josefine December 25, 2018 at 3:01 pm

  Skulle du kunna bo i UK igen? Det är nåt härligt över brittiska män 😛 sugen på att flytta dit, fast kanske inte London, utan typ Manchester eller Edinburgh.

  • Reply Anna Hibbs December 25, 2018 at 5:33 pm

   Ja, absolut! Edinburgh hade jag VERKLIGEN kunnat tänka mig! Underbart mysig stad.

  Leave a Reply