Fashion/Shop Shop

All that glitters

November 13, 2018

När jag satte mig i soffan efter en lång dag för att börja knappa på det här inlägget hur luften helt gick ur mig, men HEJ! Känner mig som en slutkörd morsa tänkte jag säga, men det är jag ju inte. Ibland känns det dock faktiskt som om de properties jag har hand om är som mina barn. Alltid något som ska tas hand om, roddas med eller planeras kring, särskilt innan jag åker iväg på en resa. Har sprungit runt hela dagen och checkat av saker… 4 besök på Starbucks idag… Koffeindriven dag med andra ord. Ja, jag är ju alltid ute i sista minuten med allt, särskilt med packning, men denna gång tänkte jag för en gång skull faktiskt inte slänga ner random plagg i en resväska, utan packa outfits för var dag som jag PROVAR innan. För annars så brukar jag köra på devisen att “jag är säkert snygg i den här klänningen som jag aldrig använt innan för att jag känt mig fet i i ett annat land”. Det kör vi inte på denna gång, no ma’am! Jag ska resa med handbagage som ska räcka 5 dagar i London, sedan tar jag med mig en resväska från Sverige när jag flyger tillbaka till Miami. I London blir det ett jobbmöte, flera utekvällar misstänker jag och lite sightseeing dagsaktiviteter. En hel del outfits som ska planeras alltså. Hittills har jag bara packat partyoutfitsen, det är ju det roligaste!

Älskar denna topp från Zara! De har så mycket fint glittrigt därinne nu, helt galet. Jag älskar ju allt som glittrar, så det är farligt att ens gå förbi skyltfönstret…

Och häromdagen svängde jag och en kompis förbi H&M samma dag som Moschino hade sitt kollektionssläpp. Jag hade ingen aning om att de ens hade ett collab (jag följer inte fashönvärlden alls nuförtiden), men folk hade tydligen sovit utanför butiken. Jag plockade åt mig det som glittrade såklart.

Testade denna bustier bara för att den såg kul ut, hade INTE tänkt köpa den, man är ju ändå 33 bast och kan inte gå omkring hur som helst (trots att man bor i Miami där den här “toppen” skulle anses vara täckande), men min kompis tyckte att jag ABSOLUT skulle ha den och köpte den till mig i försenad födelsedagspressy/förtidig julklapp. Jag tänker att jag faktiskt kan bära den under en svart längre, stängd (öppen när man fått i sig några glas) kavaj med högmidjade svarta byxor. Typ nyår? Den väger så mycket så det blir nästan som ett bröstpass att ha på sig den, hehe.

Imorgon åker jag alltså, och det jag ser fram emot allra mest är såklart att träffa nära och kära, hundar och FAMILJ. Jag har verkligen insett på senaste tiden vilken tur jag har som har min familj, blodsfamilj och vald familj. Att de är där i vått och torrt och alltid ställer upp och tror på mig. Min fina, fina familj – SOM JAG ÄLSKAR ER! Mamma, pappa, styvpappa, mostrar, morbröder, kusiner, styvsyskon… Jag har verkligen en enorm tur som har alla er i mitt liv… Och mina vänner likaså. Jag inser att det inte är alla som har detta, och det är något jag är så otroligt tacksam över. Jag har haft mina upp och nedgångar med mina föräldrar särskilt… Som ensambarn har jag inte alltid varit lätt, det ska gudarna veta… Men att vi har den relationen vi har genom allt, det är jag så otroligt tacksam över. Som de har ställt upp och kämpat för mig, när jag inte ens orkat kämpa själv.. Herregud, jag är så lyckligt lottad!!! JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA TILL MÅNEN OCH TILLBAKA! Trots att vi inte alltid tycker lika om vad som är bra för mig, så står ni alltid där bakom mig i slutändan. Ni stöttar och ni älskar och jag kunde inte vara mer tacksam, på riktigt. Jag har er att tacka för att jag är den person jag ändå är idag, och det kan jag stå rakryggad för.

Jag klarar allt för jag har er.

25 25

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hilda November 22, 2018 at 9:56 pm

  Så vacker top… Jag hittade den i butik häromdagen & kunde inte låta bli att köpa den. Hade den till jobbet med vit skjorta under så att den verkligen får synas & den blir enklare att bära en helt vanlig dag. Ett smycke!

 • Reply Ulrika November 27, 2018 at 9:14 am

  Uhhh I hate when you do this… Du bloggar så bra i några veckor och sen är det helt tyst om dig. JA jag vet, du har varit i London och rest osv och kanske inte haft tid och du kommer att blogga snart… Känner mig som en needy fan/bloggläsare/vän whatever.. Men fan man är lite traumatized (om man får vara dramatisk) utav dig när du bloggar och sedan är det tyst om dig och man får inte se eller höra från dig på ett år typ… Vet att det var andra omständigheter men HELT ÄRLIGT

  Bra fick jag skriva det, nu vet du! Haha <33 Kram

 • Reply Babbsan December 1, 2018 at 10:21 am

  Anna har du hört att Dasha & Michaela har en sexpodd? Jag har bara hört att där berättar Michaela om analsex. Tycker hon är så sjukt äcklig som ska symbolisera det till unga tjejer!!

 • Leave a Reply