Ego

Sista svaren!

November 12, 2018

Vad gillar du hos en man? Din drömkille hur är han? Det jag egentligen undrar är väl: har man en chans? ;-)

Jag gillar killar, eller egentligen människor överhuvudtaget, som har en stark närvaro och utstrålning utan att för den delen ha ett behov av att stå i centrum. Det är en stor skillnad om man har det där naturligt eller om man kräver det av sin omgivning, om ni hajar vad jag menar. Alla jag har varit med har när jag tänker efter varit såna som “alla gillar” och dras till på ett eller annat sätt. Personer med mycket vänner och som är omtyckt i allmänhet. Jag har nog inte “valt” killar iof, det är de som har “valt” mig, vilket i sin tur innebär att alla haft ganska bra självförtroende. Men om de inte är ödmjuka så får de handen direkt.

Jag gillar såklart män som är roliga, SNÄLLA och smarta, men det gör väl alla. Jag har nog ett behov av att vara någon som är rätt chill och laidback, annars krockar vi totalt. Det jag stör mig på mest hos människor är om de är hetsiga och inte kan ta en chill pill. DRAMA FREE tack.

Jag faller aldrig för ointresserade män som många kvinnor gör… The Game fungerar absolut inte på mig och har aldrig gjort. Jag vill ha en man som dyrkar marken jag går på.

Har aldrig brytt mig om utseende, det har varit längst ner på listan. Faktum är att jag träffat på killar som varit “för snygga” och det har blivit ett minus, haha. Det där med perfekta kroppar, six pack och hela den biten har aldrig intresserat mig. Jag har fallit för dom lönnfeta snubbarna :))

På senare tid ska dock medges att jag börjat uppskatta vältränade killar och insett att det är ju helt okej med muskler ändå. Det är sexigt med en stark man som kan lyfta upp en med ena lillfingret liksom. Jag har nog blivit mer ytlig på senare år, vilket är rätt skumt för det brukar väl vara tvärtom?? Herregud efter 30 har man liksom inte råd att vara kräsen hehe. Klär du dig snyggt, har en bra kropp och en fin frisyr så uppskattar jag det. Och tatueringar! Herregud det gillar jag också nu, man kan ju undra vad som har hänt..

Mer då? Män som bjuder på sig själva, finns det nåt mer attraktivt? Han får gärna ha exakt samma musiksmak som jag också, det underlättar hehe. Äventyrliga män som tar mig ut utanför min comfort zone och pushar mig. Och stöttande! Det är väl något av det viktigaste av allt, någon som stöttar en och är omhändertagande. Och män som vågar visa känslor och kan gråta, det tycker jag är väldigt manligt.

Ser mycket, mycket bättre ut.. Du lär vara återställd på noll tid! Din kropp är stark och läker snabbt; var stolt över den!

Kul med frågestund men vill ju fråga sånt som du inte kommit ännu med men försöker fråga sånt som du kan svara på. =)

1. Hur ska man gå vidare efter svek och människor som behandlat en illa? Hur sätter du bäst gränser?
2. Ser du att ‘universum’ har belönat dig efter dina svåra perioder i livet? Vad har du lärt dig och fått som många andra inte fått efter svåra perioder?
3. Känner du dig tillfreds med där du är i livet nu gällande timing och där du är? Eller vill du vara någon annanstans och känner frustration kring karriär, relationer, vart du bor och vart du är i livet?
4. När kommer din bok?
5. Fick du svar ifrån Michaela Forni, Petra Tungården eller Daniel angående hur de kritiserade/kritiserat dig?
6. Kan du inte berätta lite skvaller om ovanstående eller andra kända som Isabella Löwengrip eller Carolina Gynning som behandlat dig illa? Du bor ju långt borta nu. Karma is a bitch baby!(elak jag är haha)
7. Hur går det med mopsen?
8. Hur ser du på Sveriges svåra situation då vi mer eller mindre har problem inom alla områden?
9. Hur känns USA politiskt, går det framåt eller är ni nära ett inbördeskrig när dollarn håller på att minska i värde?
10. Hade du kunnat tänka dig vara med i Svenska Hollywood fruar? =)

Sorry för 10(!) frågor. Hade fler men måste avgränsa mig. Förresten; sakna inte Sverige, rena rama jippot här vi har inte ens en sittande REGERING ännu och det är allmän dystert. You’re not missin out!

1. Gud det där är ju nåt jag har haft svårt för i hela mitt liv. Ibland så tror jag att jag har accepterat mer skit än vad jag borde ha gjort för att jag är så otroligt rädd att släppa taget. Jag är bra på att sätta gränser, men jag är dålig på att hålla dem. Jag har alltid trott att jag har haft ganska bra självförtroende och självkänsla, men har insett att så är ju definitivt inte fallet eftersom att jag är så dålig på att hålla de där gränserna. Jag påverkas lätt av vad andra tycker och säger hur situationen är, vad de tror är bäst för mig…  Jag glömmer lätt bort hur jag egentligen känner inför det. Jag kan säga att på det sättet så har jag blivit starkare i mig själv efter det här året, och har lärt mig lyssna mer på vad som är viktigt för mig. Varför ska man rubba på det? Då kommer man aldrig kunna leva det livet man vill leva. Sätt dig ner och fundera på vad dina core values är, det kanske man faktiskt inte helt har koll på alltid, sedan får du väl jobba utifrån det, och bestämma dig för innan vad konsekvenserna ska vara om någon går över dem. Jag är som sagt inte så jättebra på detta, utan veknar lätt, men jag jobbar på det.

2. Haha, har universum belönat mig? Vi får se vad jag säger om det om några år, just nu är jag inte övertygad. Men så är det ju, livet ska inte vara lätt. Det är en kamp, och för somliga mer än andra. Det jag har lärt mig är att vara ödmjuk och tacksam när jag har det “bra”. Det är inte självklart för mig, och jag har insett att jag behöver inte så mycket för att ha det bra. Så att vara tacksam är väl det största jag lärt mig av allting. Det är så oerhört viktigt att tänka TACKSAMHET när ens tankar börjar dra iväg…

3. Jag är tillfreds. Efter allt som hänt så är jag ändå nöjd där jag är… Det hade så lätt kunnat gå helt och helvete och jag hade kunnat vara totalt nedbruten och aldrig rest mig igen… Det kändes faktiskt så ett tag. Jag tar absolut ingenting för givet längre. Jag är så tacksam att jag kan bo där jag bor, och leva som jag gör. Det är klart att jag känner en inre stress också, jag vill ju ha barn och familj någon gång, och även om jag inte känner att jag liksom har den där längtan som många andra verkar ha (känner mig inte redo för fem öre vilket jag ju borde?), så vill jag inte sitta där en dag och så är det för sent. Har seriöst funderat på att frysa mina ägg, och det är väl inte helt orimligt att jag faktiskt gör det.

4. Haha den där jävla boken alltså. Just nu har jag tyvärr inte alls planer på när var hur, men jag hoppas på att det ändras i framtiden. Jag har för mycket annat att styra upp innan jag kan börja tänka på det.

5. Nä, och det är ingenting jag tänker på överhuvudtaget. Jag kunde inte bry mig mindre om deras åsikter eller varför de känner att de så lång tid efter vill prata om det. Vi minns nog alla händelserna väldigt olika, och det är ok.

 6. You should know by now that’s not my style ;-)

7. Han flyger med mig när jag åker från Stockholm till Miami i slutet på November.. HOPPAS jag i alla fall. Just nu är det stora bekymmer med att ens få honom att vara i den där buren han ska flyga i.. Har panik inför detta.. Ska försöka träna honom när jag kommer hem.

8. Jag tycker det är oerhört sorgligt såklart. Jag vet inte vad mer man ska säga faktiskt… Jag hoppas att det går att lösa och inte är försent.

9. Dollarn är stark och jag tror att den kommer att fortsätta vara det. Jag tror inte att vi är nära ett inbördeskrig, I think things will be fine, considering.

10. JA! Det hade varit riktigt kul att testa på nångång. Dags att det händer nåt i den serien, Anna Anka är bara för jävla tjötig helt ärligt. Tanken var god men…

Nämn 15 saker du gillar att göra när du är hemma.

Okej, jag önskar att jag kunde säga att jag är sjukt produktiv och spenderar min tid hemma med att organisera, planera och baka saker… Men dessvärre är det inte sanningen…

– SNACKSA SNACKSA SNACKSA. Jag är som en boomerang mellan soffan och kylen. Jag äter helt sjukt konstiga saker också. Varvar en skål med musli med popcorn typ… sen glass… och en macka på det… Ja ni fattar.

– Kollar på Real Housewives of wherever. Är inte så intresserad av Kardashians som verkar vara de flestas guilty pleasure, men Housewivsen ÄLSKAR jag. Såg några av NJ och OC på ett ställe i Miami häromveckan och var SÅ nära på att gå fram och be om en selfie :D

– Pratar med mig själv. Hittar på högst osannolika scenarion i mitt huvud och spelar sedan ut konversationen som skulle äga rum om det skedde. Ibland kan jag till och med börja debattera med mig själv. Tänker och säger rakt ut vad jag skulle säga i ett bråk med någon jag i det tillfället ogillar. Helt normala saker?

– Lyssnar på musik. Ofta samma låt om och om igen tills jag inte står ut med den längre. Samma med filmer… Gillar jag dem så kan jag kolla dem om och om igen tills jag kan varenda line.

– Tar selfies i hundra olika vinklar men postar alltid samma vinkel för jag ser inte ut “som mig själv” annars.. Errmm..

– Köper saker jag verkligen inte behöver på Amazon. Och mer snacks på instacart. You can never have too many snacks.

– Lyssnar på podcasts eller ljudböcker medan jag stalkar folk på instagram och screenshotar quotes.

– Tar väldigt långa duschar. Seriöst så kan jag ibland spendera 30 min där inne och bara stå och filosofera.

– Stökar ner varje centimeter jag kan.

– Googlar saker och ord jag inte förstår.

Ok det var bara 10 stycken, men kommer inte på nåt mer? Vad gör ni när ni är hemma egentligen? Säkert asvettiga saker…

Tycker du ser mer fab ut än någonsin på senaste! Har du gjort några andra ingrepp förutom lasern? Har du några ingrepp du skulle vilja testa? Du peakar i alla fall nu när du är 33 tycker jag :)

Amen tack gömms, det gör mig glad att höra, känner mig lite daskig ibland! Jag har inte gjort något annat, är SJUKT sugen på att testa rumpinjektioner hehe! Det är det nyaste härborta och eftersom det går ur kroppen skulle det vara kul att testa på att ha en lite plutig rumpa ett tag. Se hur man skulle trivas… Men nja, inte säker på att jag vågar det.. Hur stor måste den sprutan inte vara liksom!? :D

Vad jobbar du med? Jobbade du med samma sak i London? Kan och vill du flytta till Sverige och jobba med det? Har du någon annat jobb som du drömmer om?

Jag har ett property management företag som fokuserar på short term rentals (typ airbnb, VRBO osv). Ponera att du äger en lägenhet i Miami t.ex, och är här några veckor om året och vill hyra ut den resten av tiden. Mitt företag sköter allt kring det :)

Jag skulle i princip kunna sköta det även om jag bodde någon annanstans, men varje gång jag har lämnat så har saker kaosat, så jag vågar faktiskt inte det riktigt ännu. Det måste bli stabilare innan jag kan tänka på en flytt på heltid.

Några andra drömmar? Alltså jag hade väl velat jobba med välgörenhet på heltid om jag hade haft ekonomiska resurser egentligen, det vore ju drömmen. But a girl’s gotta eat! Min största karriärsguru är nog och har alltid varit Bethenny Frankel som startade Skinnygirl, tycker allt hon gör är fantastiskt.

Question time… I like when you do these posts. @BABBSAN and the OP’s asked a lot of good questions, but I guess I will ask:
.
– What are some traits, qualities that you like about yourself?
– What do you find magical and adventurous about Miami?
.
You’re looking great. It’s amazing how quickly you are healing. I mentioned this before, but if you can watch “The Haunting of Hill House” do so! It’s quite good.

I like that I have a big heart and am not judgmental. I am humble and will never judge anybody, even if they do so with me. I will always try and see it from the other persons point of view, don’t judge when you haven’t walked in their shoes… You never know what someone else is going through, it’s just really easy to assume things right?

But I do not take shit laying down either. I think a lot of the times people will try because they think they can with me, but I will stand up for what I think is right in the end, always. And I will stand up for the people that can’t for themselves.

What else? I can mostly think of negative things to be honest haha! I am caring and I feel with other people. I always root for the underdog! I am strong willed, which can sometimes be a good thing, sometimes a total disaster. I think I’m pretty fun to be around overall, people usually enjoy my company :)

Miami is an extraordinary place in the sense that it’s so different from the rest of the US. It is it’s own crazy little world of glitz, glam and colorful surroundings and people and really does deserve it’s nickname “Magic City”. It has it all – beach life and city life and a booming cultural scene. I love the 305, but I’m happy I can leave ever so often to appreciate it more ;-)

8 8

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Babbsan November 12, 2018 at 2:46 pm

  Var det vissa frågor du inte ville svara på? =)

  • Reply Anna Hibbs November 12, 2018 at 4:44 pm

   Misssde jag frågor? Vilka?

 • Reply Babbsan November 12, 2018 at 3:13 pm

  Hur kommer det sig att du väljer de killar du träffat/blivit tillsammans med? Låter som att leka rysk roulette i mina öron…

  • Reply Anna Hibbs November 12, 2018 at 4:44 pm

   Haha nej så illa är det inte.. Jag har ju bara varit med killar jag tycker är fantastiska.

   • Reply Babbsan November 12, 2018 at 4:57 pm

    Kändes som om det var några missade med frågorna men jag kan ha fel. Jag har läst, och hört av psykologer, att det är kvinnan som väljer mannen. Man tror inte att det är så men kvinnan VÄLJER vilken man hon ska ta sig an. Har väl med reproduktionsbiten att göra också antar jag- att mannen ska visa sig ‘stark’ och ‘rik’ i vår värld. Därför reagerade jag bara när jag såg att killarna VÄLJER dig. Du har makten! Det är nog viktigt att du är med den killen som du har valt och som ger dig frihet till det. =)

 • Reply Emmeline November 13, 2018 at 9:45 am

  Känner igen det där med att prata med sig själv och “spela upp” bråk. Men jag tänker att det kan vara rätt bra ibland? Att man liksom får ur sig frustrationen då och inte behöver ta ut det på den person det handlar om – i alla fall när det är mer sånt man själv stör sig på än att personen gjort fel och borde få sig en känga…

 • Leave a Reply