Everyday stuff Fashion/Shop Shop

RÖSTA!

November 6, 2018

Det mesta har läkt sig med laser, förutom att jag nu har rivit mig själv i sömnen och har skrapsår runt hela ögonen. Haha, alltså NEVERENDING den här skiten. Aldrig igen. Jag har dessutom lyckats få nackspärr, så man kan ju undra vad jag sysslat med egentligen… Hade velat filma mig själv när jag sover, måste vara ett jävla liv.

Men i helgen var jag i alla fall ute och svängde mina lurviga fianlly (har ju varit instängd forever) i min nya favvotopp från Forever21. Tror den kostade typ 25 dollar!? Man måste ju älska Forever21 alltså. Köpte ett par riktigt coola lackbyxor eller vad man ska kalla det (vinyl-material) där också som jag tänkte ha på mig så fort det blir lite svalare.

Idag är det dags att rösta i midterms! Viktigt val den här gången. Nu hoppas jag att folk tar sitt arsle ur vagnen och faktiskt röstar. Jag kommer få hasa mig dit med nackspärr och rivsår i hela fejset, men nu jävlar. Jag vet att jag själv sket i att rösta när jag var yngre för att man själv tänket att “men min enstaka röst räknas väl ändå inte”. Så sjukt att man tänkte så egentligen, och tragiskt framförallt. Jag hoppas att dagens ungdom är annorlunda, känns i alla fall som att engagemanget är större bland unga människor idag än när jag var en kid. Kom igen nu Florida, rösta fram Andrew Gillum!

7 7

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Babbsan November 6, 2018 at 4:28 pm

    Meeeeen älskling frågestunden då?! Awaiting 😬

  • Reply Anna November 11, 2018 at 9:14 am

    Så snyggt hår!!

  • Leave a Reply