Weekend

LÖRDAG

October 20, 2018

Har bestämt mig för att ta det lugnt den här helgen, träna och vara hälsosam som jag ju helt glömde bort förra veckan… Då får man ta igen på helgen helt enkelt, no fun for moi! Så nu har jag bokat in Barry’s, på en lördagmorgon, det tycker jag ändå är värt stående ovationer. Och igår åt jag detta till lunch, och planerar att äta det resten av veckan. Sån är jag – hittar jag nåt jag gillar så äter jag det tills jag aldrig kan äta det igen. Det är ju yoghurtbowlen från Apple A Day som ni vet att jag är besatt av (är ni såna som också måste äta “efterrätt” till lunch? Blir liksom inte mätt om jag inte får äta nåt sött efter maten), och innan dess tryckte jag i min en sån jävla god teriyaki quinoa bowl med tofu. Ser kanske inte så aptitlig ut men det var den! Nom nom NOM!

Sola lite och bygga en bränna hade jag också TÄNKT göra, jag menar det kanske är dags efter 6 år i Miami? Kan man ju tycka. Men mitt pigment har helt fuckats upp på senare år… Jag får för det första helt sjuka pigmentsfläckar i ansiktet, så det kan jag absolut INTE sola om jag inte vill se ut som en leopard i fejan, men det ska man ju ändå inte sola när man är 33 så det kan jag acceptera.. men kroppen! Det verkar vara helt omöjligt för mig att få en jämn och snygg bränna. Jag låg ute i omgångar några timmar igår (sprang in till min lägenhet ganska många turer för det blev alldeles för varmt och tråkigt vid poolen) och vaknade helt rödflammig idag. Då hade jag ändå spf 50. I give up tror jag helt ärligt.

Vad kan man mer göra en helg om man inte går ut och dricker drinkar? Kolla på porr och ladda ner ny musik typ. Så får det bli. Hoppas ni har en go weekend babies!

16 16

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hb October 20, 2018 at 7:40 pm

  Vilken porr? 😀

 • Reply Anna October 21, 2018 at 12:41 pm

  Hade en seg bakissöndag och kom på att jag inte ”kollat till” Hibbs på ett tag och blev sååååå glad att se att du börjat blogga igen! Har läst ikapp inläggen och finns ingen annan blogg som inspirerar mig så mycket som din! Har funderat lite på vad det beror på och jag tror att det är din förmåga att alltid vara dig själv oavsett hur du mår eller var du befinner dig i livet. Jag jobbar mycket med mig själv angående detta just nu, att våga vara jag i alla delar av mitt liv och inte sätta på mig masker/roller som inte är jag. Tack för att du bloggar!

  • Reply Anna Hibbs October 22, 2018 at 1:42 pm

   Gulle du! Glad jag bliiiiir ❤️

  Leave a Reply