Fashion/Shop Shop Miami Life

GULBLÅ SLACKERSTYLE

October 5, 2018

Klockan är snart 23.00 här nu och jag kom precis hem från en bio med Emelie. 2 bios på mindre än två veckor, herregud vad händer!? Det är mysigt. Jag gillar mitt bio-jag. Vi såg A Star Is Born med Lady Gaga och Bradley Cooper (som även regisserat). Bradley alltså… Herregud BRADLEY. Jag såg honom på West End i pjäsen The Elephant Man, och han var så bra. Typ naken och SÅ bra (kanske lite extra bra pga nakenbiten). Det var då jag insåg hur duktig skådespelare han faktiskt är. Filmen var helt ok, inte lika bra som jag hoppats kanske, men ändå sevärd. Det känns som om man sett denna filmen ett antal gånger tidigare om ni förstår vad jag menar. Det var inget nytt direkt, men ändå fint gjord. Detta är def början på Lady Gagas filmkarriär, så mycket kan man väl ändå konstatera.

Tidigare idag har jag sprungit runt på ärenden iklädd min vanliga uniform, tights och sneakers hehe! Man älskar ju att vara egenföretagare och inte behöva gå till ett kontor och kan glida runt såhär. TACKSAMHETEN. Och det är skönt att man dessutom smälter in, för helt ärligt går de flesta runt i träningskläder dygnet runt här. USA, jag älskar dig för ditt mode! Idag representerade jag Sverige dessutom.. :)

Processed with VSCO with v5 preset

18 18

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sara October 7, 2018 at 6:13 pm

    Skriv mer! Så jäkla kul att du är tillbaka! 🌸

  • Leave a Reply