Beauty

When it breaks, it breaks.

October 5, 2017

Hej vänner.

Vill börja med att tacka för att ni finns. Bara det liksom, vilken grej. Önskar att vi kunde ha ett stort kramkalas allihopa, men nån gång kanske.

Jag orkar liksom inte updatea om allt, men jag känner ändå att något är väl bättre än inget? Jag är kvar i Göteborg nu, väntar på en del grejer som kanske kommer ta lite tid. Bland annat har jag fått frakturer i mina framtänder. Jag har alltså bitit ihop så hårt av stress och förmodligen chock att jag gjort sönder mina tänder. Låter ju helt sjukt, men så är det. Inte konstigt att jag har så otroligt ont i nacke och käkar just nu. Har alltid bitit konstigt och gnisslat tänder, men detta tar ju det till en helt ny nivå. Nu behöver jag alltså sätta två porslinständer på framtänderna. På måndag får jag förhoppningsvis reda på mer, hur lång tid det kommer ta och hur mycket det kommer kosta (multum typ, men ja, when it rains it pours), och så får det vara. Kanske kommer ut ur det här med två jävligt snygga framtänder i alla fall. Hehe, alltså har ju alltid önskat mig stora vita tänder. Kanske nu man ska ta tag i det? Fast jag har nog bara råd med två…

36 36

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Babbsan October 5, 2017 at 2:51 pm

  Älskling låter som om du är på bättre humör <3. Vad skönt!

  Vi är här när du vill berätta. PUSS

 • Reply Ulrika October 6, 2017 at 8:39 am

  Vi finns här för dig Anna! Du är en helt underbar person och önskar jag kunde träffa dig någon dag! Och som du skrev, ha en kramkalas.
  När du är redo att berätta så finns vi här <3 Hoppas allt blir bättre för du förtjänar så mycket och ha tro på att det kommer att bli bättre. För IT WILL <3 Ingenting varar förevigt, även fast det känns så i stunden. Men det kommer att gå över och man kommer att kunna gå vidare.

  <3

 • Reply Elin October 6, 2017 at 3:47 pm

  Håll ut. Tänk på det fina “Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end”.

 • Reply Karin October 7, 2017 at 1:14 pm

  Anna. Fina fina du. Jag tänker så mycket på dig. Jag har följt dig i så många år nu även om jag inte kommenterar så ofta. Jag har alltid sett dig lite som min soul sister. Rätt olika utåt men vi är nog väldigt lika på insidan och i tanken.

  Det gör så ont i mig att du går igenom något så tufft just nu och jag önskar att jag kunde göra något för att lindra det. Om bara för en sekund.

  Om du vill skriva av dig till en (för dig) okänd person som själv gått igenom jobbiga saker så skriv ett mail till mig. Det kan vara rätt skönt. Jag lyssnar (ja, via texten) men kommer inte be dig berätta något du inte orkar <3
  Stor stor kram!

 • Reply Rebecca October 8, 2017 at 11:25 am

  Styrkekramar!!

 • Reply Nin October 11, 2017 at 10:57 am

  Skickar en varm kram med orden “allt kommer att ordna sig”. Låter klyschigt men om en månad, ett år, ja vem vet när… så kommer allt att vara bättre än det idag. Och då kommer du att titta tillbaka på allt.

 • Leave a Reply