Deep talk

Har Gud nån plan för mig då?

October 3, 2017

Det har varit stormigt i Göteborg de senaste dagarna. Regnet följs upp av små ögonblick av solsken innan det börjar storma igen. Vädret har tagit efter mitt sinne.

Jag har börjat kolla på flygbiljetter tillbaka till verkligheten, till livet, men jag är inte redo ännu. Jag behöver träffa en trauma terapeut några gånger först. Det går inte att fly undan detta, hur mycket jag än skulle vilja. Kommer förmodligen behöva följa upp med PTSD-terapi under en lång tid.

Jag ser hela tiden citat överallt, folk som skriver att allt “makes sense” nu, Gud hade en plan “all along”. Jag kan inte låta bli att undra om Gud har en plan för mig? Eller har han kanske bara det för starka personer med fler följare på instagram… Just nu känner jag mig bortglömd. Av Gud, av mig själv och av fucking allt och alla. Som en liten lort på jordytan. Jag vet att det är depressionen som talar, men det gör det inte mindre smärtsamt för det. När jag kommer tillbaka, kommer jag tillbaka starkare den här gången? Jag hoppas det. Då kanske Gud har en plan för mig också.

35 35

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Babbsan October 3, 2017 at 4:13 pm

  Alla har ett livsuppdrag på jorden och vissa saker som man ska gå igenom. Jag är säker på att Gud, ödet eller Universum har en massa in store för dig. Du har redan hjälpt många genom din blogg.

  Men planen måste du, som du vet, upprätthålla själv och förverkliga. Det finns inga genvägar bara utmaningar och drivkraft. Hitta din passion, din glöd och ditt jävlar anamma till något du brinner för så kan du lyfta berg. =)

  ”Again, you can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something – your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life.” – Steve Jobs

  Jag är säker att knutarna, både för dig och mig, will make sense later on men just nu får vi kämpa kära Anna inte bara för oss själva utan för de som behöver oss och som går igenom samma saker som oss. Att hjälpa andra är det som hjälper mig framåt. Då lever man inte åt sig själv utan livet får en större mening i allt som man går igenom. PUSS <3 <3 <3

 • Reply Suzy October 3, 2017 at 4:25 pm

  Åh vad jag känner igen mig i ditt inlägg Anna och vilken bra kommentar, Babbsan! Kramar till er båda och hoppas att vi alla kommer ut starkare på andra sidan.

 • Reply Sara October 3, 2017 at 5:12 pm

  Ja, Gud har en plan för dig!

  Hoppas att du mår bättre snart.

 • Reply Sophie October 3, 2017 at 6:16 pm

  Alltså vi känner inte varandra men ändå vill jag bara ge dig en lång, lång kram! Säga att allt kommer bli bra igen! För det kommer det Anna. Tänker på dig. Och jag menar det. Stor kram från en vän du inte visste fanns ❤

 • Reply Sara October 4, 2017 at 10:37 am

  Du är så modig Anna! Som vågar, orkar sätta ord på det svåra under tiden du är mitt uppe i det. Du är redan en inspiration i ditt sätt att vara ❤️ Du är redan på väg! Snart ser du det själv igen. This too shall past! All kärlek till dig 🌥⛅️🌤☀️

 • Reply Susan October 5, 2017 at 9:36 am

  Åh Anna, Ja ja JAAA! Gud har en plan för dig och en fantastisk sådan. Livet är många mååånga gånger pissigt värre, men hoppet är det enda vi har. Vi lurar oss själva inte när vi förtröstar på hoppet, utan vi litar på något som våg mänskliga svaghet inte vill tro på. Men Gud är stor och så är Hans barmhärtighet. Han ser dig vackra människa, och Han ska hjälpa dig. Ropa till Honom för att Han finns överallt, ropa till Honom högt och du ska inte bara känna styrkan från ovan. Kram kram kram! Du har tröstat mig många många gånger med dina inlägg, och berört mig så mycket! Vetskapen om att du hjälpt andra måste ändå få dig att inse att JA du skapar skillnad och mening fastän du inte har hundra tusen följare på instagram! ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Reply Babbsan October 5, 2017 at 11:07 am

  The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others.
  -Mahatma Gandhi

 • Leave a Reply