Deep talk

Det blev för mycket.

September 28, 2017

Jag går igenom ett trauma, och eftersom jag är mitt i det och måste få bearbeta det på mitt sätt först, så är det ingenting jag vill prata om nu. Någon gång kanske, men inte nu.

“Stressforskning har visat att en viktig faktor för att minska risken för eventuella problem efter en potentiellt traumatisk händelse kan vara att försöka minska stressnivåerna hos den drabbade i akutläget. Därför menar forskarna att man inte bör inleda en bearbetning av händelsen precis efter att den skett. Man bör istället låta personen vila och lugna sig — för att sedan prata om det som hänt, om och när han eller hon känner ett behov av det.”

Så vi får se om jag tittar in här och om det blir något bloggande. Kanske, kanske inte. Jag vet inte just nu. Livet alltså. Ta hand om er.

40 40

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Babbsan September 28, 2017 at 12:28 pm

  Älskling vi finns här <3

 • Reply Nin September 28, 2017 at 4:26 pm

  Skickar styrka! /kram från en läsare från start

 • Reply Caroline September 28, 2017 at 10:55 pm

  Tänker på dig. ❤

 • Reply Ellinor September 29, 2017 at 7:53 am

  Skickar massa styrka fina du! <3
  Kramar

 • Reply jazz October 1, 2017 at 5:44 pm

  Vi finns här <3

 • Leave a Reply