Deep talk

Alltså ni…

September 28, 2017

Började precis gråta när jag läste din kommentar Alexia, tack för att ni finns. Ni är så himla fina och jag känner verkligen som att jag får stöd av er därute, trots att jag inte känner er. Tack för det. Verkligen. Det var allt jag ville säga.

Hej fina Anna,

Jag läste just ditt senaste inlägg och ville bara skicka en virtuell styrkekram… Usch din stackare, jag vet inte vad jag ska säga mer än att du inte är ensam. Du är en stark, fantastisk person som är värd det bästa och det är förjävligt att det inte alltid är “soligt” för dig för det förtjänar du! Jag har följt dig i många år och känner igen mig i de där mörka perioderna. Jag vet hur hopplöst det känns (och hur frustrerande det är när man har omständigheter och möjligheter som “borde” göra en lycklig). Men jag brukar tänka att hur mörkt det än har varit innan så har det ju gått över, så det lär det göra igen. Det är bara att hålla i hatta’. ;)

Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart. Jag tror på dig! :)

Kramar

34 34

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mattias Sandevärn. October 12, 2017 at 6:17 pm

    Hej Anna. Kanske DR. MC Dougall kan vara något för dig.
    Om inte så för att skingra tankarna.
    I all välmening. Mvh Mattias.

    https://www.drmcdougall.com/

  • Leave a Reply