Miami Life

Irma, have mercy!

September 8, 2017

Nä, det ser ju inte jättebra ut, helt klart. Men nu är jag ju inte där, vilket på ett sätt känns JOBBIGARE… Har ingen som helst kontroll. Det hade jag ju aldrig haft i vilket fall som helst förstås, men jag hade åtminstone kunnat vara på plats och hjälpa de som jobbar för mig att rusta upp husen för detta djävulskap. Borrar har gått sönder och varenda järnaffär har varit helt länsade på skruvar. Är som sagt något stressad över alla sms, emails och samtal jag fått senaste dygnen, och det lär inte bli bättre. Men nu lägger vi detta i moder naturs händer… Broarna till South Beach har stängts av, allt är stängt till och med måndag, och de som inte har evakuerat är helt isolerade. En tjej som jobbar för mig beskrev det som “apocalypse”.

Jag ångrar nu att jag varit lite snorkig och hånfull gentemot Irma. Eller ja, vi får se på söndag om jag ångrar det, men den nyhetshetsen jag upplevde i USA, och särskilt när Hurricane Matthew var på ingång förra året, var hysterisk. Ett smakprov på vad som komma skulle med Trump. Jag kastade ju mig på sista planet från Bahamas, för att åka hem och kriga med folk på Publix och Whole foods över burkmat. Min kille spenderade timmar med att montera isär alla möblerna på terrassen, och allt vi fick var lite regn. Det påstås att vi inte kommer undan denna gång, men jag hoppas fortfarande att det är fel. Jag blev ordentligt skrämd när min kompis Daniel som förra gången sa “Don’t worry, I have a gun” även han hade satt sig på ett flyg från Miami.

Fan. Det är jävigt scary. Samtidigt kan jag inte låta blir att fnissa lite åt dumma memes…  KAN INTE. Florida, keep safe för i helvete!

11 11

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply