Confessions of a Foodie London Life Real Estate

IN MY HOODS / London edition

August 16, 2017

Senaste dagarna har jag verkligen bott in mig i mitt nya område, Notting Hill. Hittills ÄLSKAR jag denna fantastiskt färgsprakande, livfulla och varierande delen av London. Jag har självklart varit här förut, men jag visste inte att det var så stort och var så mycket mer än Portobello Road. Alla fantastiska parker, olika typer av människor som bor här och maten! Och shoppingen! Hade ingen aning om hur bra den var… Detta kommer bli farligt…

Och mitt rosa lilla hus såklart. Här trivs vi.

Ni som har varit här har säkert beundrat alla färgglada hus som ligger häromkring. Det är SÅ fint verkligen, blir glad av att promenera runt här. Det är också väldigt härligt att de som bor här ingen är den andre lik. Rika snobbar (vid namn Pippa eller dylikt hehe), hipsters, bögar, små gamla tanter och barnfamiljer. En otroligt härlig salig blandning av människor som alla accepterar varandra. Det är liksom inte segregerat som det är på många ställen, vilket gör att stämningen och energin här är helt grym.

Gizmo däremot är inte riktigt vän med alla hundar i området… Tur att han inte har så mycket tänder, för här försöker det bitas!

Stackars stora fluff ser livrädd ut. Och så pekfingret! NAUGHTY!

Alla pubar där folk frodas och umgås, detta är en del av den engelska kulturen jag lätt kan vänja mig vid.

På Portobello ligger även Hummingbird som har de absolut godaste cupcakesen jag vet… Åter igen, FARLIGT.

Gatumusikanter överallt… Bra är de dessutom.

Upp på cykeln! Ser kanske sådär nöjd ut?

Mitt favvohäng so far – Electric Diner. Maten och drinkarna är farligt goda.

 

Notting Hill by night. Summan av kardemumman, det är härligt här! Vi får se om jag fortfarande tycker det när regnet och kylan kommer krypandes…

Nu ska jag ge mig iväg på ett otroligt viktigt uppdrag… Nämligen att hitta en ny frisör hehe. Wish me luck.

14 14

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Babbsan August 16, 2017 at 1:40 pm

  Så fina ni är <3 Härligt med kärlek!

 • Reply H August 16, 2017 at 6:18 pm

  Sista bilden på dig när du sitter lite bredare med benen utanför din dörr är så fin! Cool bild. Hoppas du bloggar mkt om livet i London, bilder från huset, restauranger, shopping, skillnader mellan England & Usa osv. Vore kul! Kram!

  • Reply Anna Hibbs August 16, 2017 at 6:25 pm

   Absolut, det ska jag göra! Några specifika frågor kanske? Skulle du/ni önska en frågestund?

   • Reply Babbsan August 16, 2017 at 6:56 pm

    Jaaaa frågestund nu, jag passade ju på nedan eftersom man inte pratat eller hört från dig på läääänge!

 • Reply Sanna August 16, 2017 at 7:26 pm

  Då ska du få ett finfint tips av mig! Nämligen http://www.jonningandriashi.co.uk där Nadia Jönning är en av ägarna och dessutom från Sverige. Lita på att du är nöjd efter ett besök där!

 • Reply E August 17, 2017 at 3:13 pm

  Gud vad roligt för er & så kul att följa! Ni är så fina ihop. Tänkte tipsa om min bästa frisör som nu flyttat till london & alltid tagit väl hand om mitt blonderade/färgade hår i England, har liknande blond nyans som din men är mörkblond naturligt. Han heter Ollie Harper & jobbar på Toni & Guy & har vunnit l’oreals pris för colourists nyligen. Han är själv ginger så lätt att känna igen på google:) xx

 • Reply Blomma August 18, 2017 at 4:02 pm

  Haha, stora fluff är jättesöt.

 • Reply Cat August 25, 2017 at 2:18 pm

  Fab! Have a love affair with N Hill 😍 Stroll over to Casa Cruz – 10/15 min walk via Elgin Cres – Highly recommended x

  • Reply Anna Hibbs August 25, 2017 at 3:50 pm

   Tack för tipset, promenerade faktiskt förbi där häromkvällen med min hund och tänkte att dit måste jag gå en kväll :)

  Leave a Reply