Confessions of a Foodie Everyday stuff L.A Life

All I think about is you you you…

May 16, 2017

Det blev en viss FAIL på den där hajken igår… Jag klagade länge på vilken “BULLSHIT HIKE” detta var och “tacka vet jag Sydafrika” innan jag insåg att vi de facto hade blivit avsläppta av ubern på fel ände och hajkade neråt istället för uppåt… Oh well, det blev mer en avslappnad promenad i nedförsbacke istället. Kanske lika bra med tanke på vilken nivå min kondition ligger på för tillfället.

Ho ho! Inte stagead bild at all…

Då kämpar vi vidare NEDÅT dårå…

Har varit riktigt härligt svalt klimat i LA de senaste dagarna. Jackväder och det gillar ju jag!

När vi kom ner från vår ansträngande hajk (ehrm) så var vi vrålhungriga och extremt kissnödiga så vi gick in på första bästa ställe vilket råkade bli Hard Rock Café. Vi satt och spanade på alla turister i bekväma sandaler. Vi drack öl och åt hamburgare. En vegetarisk sådan för min del *feeling sooo nyttig*.

Sen gick vi till Trader Joe’s och kvällen avslutades med några avsnitt av The Man in the high Castle. Sov extremt dåligt i natt, så vaknade vid 11-snåret (har köpt mig en ögonmask så att jag kan sova längre än till 06.00). Vi har ett stammishak som vi går till varje morgon och äter frukost (eller lunch) på. Idag blev det deras lax- och avocadomacka som var himmelsk. Dricker alltid en matcha latte till.

Såhär ser de flesta husen ut där vi bor. Smälter liksom in i naturen på ett färgglatt sätt.

Kom tillbaka till uppgången till vårt hus och någon hade satt upp detta… Trodde för en sekund att det var min kille… NOT.

Stilla törsten påväg ner till huset kan man göra här.

8 8

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply