Everyday stuff Real Estate TV

Yta och utsikt

April 4, 2017

Som det ju alltid är när man har mycket att göra så får man ännu mer på sin tallrik. When it rains it pores, in every situation! Senaste veckan har det trillat in nya klienter, vilket såklart är svinkul, men kräver också mycket arbete. Ute i sista minuten med den här flyttjäveln som vanligt eftersom jag tvingas skjuta upp grej på grej. Oh well, DET LÖSER SIG VÄL?

Men trött just nu är jag allt. Sover inte bra om nätterna igen. Det finns liksom en oro över alltihopa. Jag vet ju att det är så jag funkar när förändringar är på gång… Jag gör väl rätt nu? Kommer allt jag byggt upp här skötas okej utan mig på plats? Kommer allt bli okej på andra sidan landet? Det känns ändå som ett litet bakslag… Har ju sovit så bra och haft mycket mindre ångest än vanligt ett bra tag innan. DET LÖSER SIG. Punkt.

Snapshots från mobilen på en lägenhet jag tog över idag… Två saker jag kommer sakna med Miami? Ytan och utsikten man får för pengarna… Kommer nog få en smärre chock i L.A som nu gått om NYC (för att bo Cifrão symbol.svgCifrão symbol.svgCifrão symbol.svg) läste jag häromdagen… HELP haha! Jag har vant mig vid vidder, så att säga. Kommer inte få plats i en liiiiten lägenhet nu när jag käkar tre paket Ben & Jerry’s per helg?

Till en annan tvåa… Serier jag har plöjt när jag legat sömnlös: Big Little Lies och The Night Manager….. Båda är SÅ bra! Tips tips tips! Men nu är man ju utan serier igen…

3 3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Theresa April 9, 2017 at 7:45 am

    Känner ofta igen mig i det du skriver. Speciellt om det där med ångest. Jag har också extrem ångest och är en riktig grubblare.
    Just nu sover jag också dåligt och funderar mycket. Jag har precis sagt upp mig från mitt jobb – som är en trygghet för mig och ska kasta mig in i något helt okänt nu som jag kommer få jobba stenhårt med.. kommer jag klara det? Gör jag rätt val? Kommer jag ångra mig ?

    Du förstår säkert !! Kan vara skönt ibland att bara få skriva av sig till någon annan (du) som också verkar vara en grubblare..

    Puss !! Du är bäst

  • Leave a Reply