Confessions of a Foodie Party

Faena, KYU och Spice Girls-efterfest

March 28, 2017

Tobbes sista kväll i Miami, var ju tvungen att ta honom till Faena, där en av mina favoritskulputer finns. Älskar Damien Hirst och och har varit på ett par restauranger där han har sina tidigare konstverk. Jag intervjuade Alan Faena i mitt förra jobb, och vi pratade länge om vår gemensamma kärlek till konst, hattar och ABBA(!!!) och hur det blev just denna skulptur till detta hotell. Det var intressanta samtal. Så tacksam att jag fick träffa alla dessa powerplayers i Miami innan jag flyttar härifrån. Kul jobb som jag lärde mig mycket från. Och Alan var en av de favoriter jag intervjuade… Mycket spexig och härlig man.

Fantastisk är den inte? Ni måste se den irl!

Jag och min baby T… Han åker vidare till Mexico imorgon. Sån fin människa som jag är så glad att jag fick äran att lära känna. Vi är så jävla lika och jag hoppas att jag har överfört lite av min äldre visdom till honom. See you in L.A next!

ÄLSKAR inredningen på Faena… Tacky and classy! Måste ha den här palm-lampan i mitt framtida hem.

Efter lite snacks så uberade vi vidare till KYI i Wynwood för lite mer mat. Det var propfullt på en måndag, god mat och ännu godare drinkar! Sen körde vi Spice Girls-maraton hemma… SÅN TREVLIG KVÄLL!

I will miss you my Tobilicious <3

6 6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply