Celebs

Rött rött rött!

March 1, 2017

Har ju helt missat att nämna vilka jag tyckte var snyggast på Oscar’s… Kanske för att jag inte direkt tyckte någon var en fullträff i ärlighetens namn, men eftersom jag själv är väldigt inne på rött just nu, så får jag väl säga att de red ladies föll mig mest i smaken. Olivia MunnVanity Fairs efterfest – fantastiskt snygg. Jomen jag tycker det, även om det kanske är lite tomtevarning. Gillar liksom att det just är en explosion av rött. Även här på Ruth Negga i Valentino och den vinröda sammetsplatån… Mmm ljuvligt!!!

Så snygg sminkning också…

Gillar ni det? Eller tycker ni det är för matchy matchy?

Och så maken på Kate Bosworth. Färgen på klänningen och läpparna framhäver verkligen hennes fantastiska ögon.

En annan pangsnygg sminkning! Det här kanske man skulle ta och försöka testa själv nångång då man har en fem timmar över…

3 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply