Confessions of a Foodie Party Travel

Blackpool to London

December 30, 2016

Idag tog vi tåget till London efter att ha spenderat några dagar i norra England, närmare bestämt Blackpool, där min pojkvän är född och hans familj bor. Har sagt det förr men säger det igen, ÄLSKAR denna mannens familj. Så glad att jag hade turen att träffa en karl med som kommer från såna underbara personer. Varje gång jag är där så vill jag bara flytta in hos hans mormor och morfar. Jag har adopterat dem som mina egna… Saknar dem redan. Sa till min kille att jag seriöst inte hade haft några problem med att flytta dit, starta nåt typ av företag, och bo granne med hans Nanny! Vi får se hur det blir med det, men vi kommer i alla fall flytta från Miami om ett år. Nu är bara frågan vart… London, New York och L.A har bäst odds just nu.

Här nedan är jag med min killes svägerska och hans bästa kompis fru. A night on the town with the girls!

p1030536

Så efter mycket familjehäng, så mysigt men också ganska hektiskt, så tog vi oss ner mot London och till Notting Hill där vi bor. Gick en lokal runda, jag köpte ett par byxor på All Saints och kikade sedan in på Electric Diner på Portabello Road.

p1030544

Efter all brittisk pub-mat var jag sugen på nåt amerikaniserat hehe!

p1030537

Blev nån slags anka/hash browns kombo… 10 POÄNG!

p1030538

Och imorgon är det ju förstås nyårsafton. Jag har inga förväntningar det här året, och inga nyårslöften för nästa heller! Jag tar livet som det kommer, men har ändå en mer planerad och strukturerad tillvaro än någonsin förr. Jag har spenderat ett antal nyårsaftnar i ensamhet och total ångest, men jag tror och hoppas att den tiden är förbi. I alla fall så har jag kommit en bra bit på vägen.

Vi kommer fira med ett gäng vänner här i London, men eftersom vi har bokat in att börja festligheterna redan run 17-snåret, så tippar jag ändå på att det kommer bli en relativt tidig kväll. Som jag gillar dem nuförtiden.

12 12

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ikas USA December 31, 2016 at 4:09 pm

  Hade fått för mig att din kille var amerikan! Hur hamnade han i Miami? Trot eller ej men jag har aldrig varit i England, ångrar att jag inte åkte dit när jag typ bodde granne med landet. Mysigt ni verkar ha det, och underbart med en sån fin relation med sina svärisar med familj! Gott nytt!!

  • Reply Anna Hibbs January 1, 2017 at 2:22 pm

   Nope, en äkta britt serru! Vi träffades när han var där på semester :) Älskar England, kommer förmodligen flytta hit.

 • Reply U January 1, 2017 at 5:43 pm

  Vad är det underbara med England? Kass mat generellt, dyrt relativt kvaliteten, Brexit…

  • Reply Anna Hibbs January 4, 2017 at 10:05 am

   London har det bästa utbudet av mat i världen tycker jag :)

 • Reply Malin January 11, 2017 at 2:30 am

  Du måste ju flytta till LONDON!!! :D Ska själv flytta tillbaka dit nu för tredje gången haha :) och som det ser ut lär man end up with a brit haha
  Läste kommentaren över “Vad är det underbara med England?”
  Man själv: “ALLT!” :D Vill besöka massa små och stora städer över hela England! :D Så pepp på att få upptäcka England mer :D

 • Leave a Reply