Interior/Design

Sjukstuga

October 7, 2016

Alltså det blev en liten fjärt till storm. Typ lite milda vindar och duggregn… Och då hade vi släpat in alla våra tunga möbler från balkongen, två dödssjuka stackare! Vi har åkt på nån sorts influensa här, så det har varit delad sjuksäng. Svettningar blandat med huttringar men aldrig i symbios, så ACn har åkt upp och ner hejvilt bakom ryggen på varann hehe. Jag har inte varit sjuk på så länge, så man blir ju lite smått chockad när det kommer och däckar en. Minns ni när jag var sjuk precis hela tiden? Det var ingen rolig period. Undrar om den fysiska sjukdomen kan ha gått hand i hand med det psykiska måendet…

Jag gick och köpte massa juicer på hälsostället runt hörnet som jag har hällt i mig. Satte dock i halsen när jag betalade och de kostade 10 dollar styck! Herregud vilket rån! I better get frisk nu alltså.

fullsizerender-6

Vad har jag gjort annars? Köpte det här Mark Rothko printet till en av mina lägenheter för ett tag sedan, men det passade inte in där så jag satte upp den här hemma istället. Älskar färgerna, men hade nog helst velat ha en större i olja. Kanske nåt man kan sätta sig och pyssla med själv? Göra en rip-off på Rothko. Blir kanske ett kommande projekt.

Nu ska jag fortsätta kurera mig med juicer och glass.

p1020945

p1020943

p1020946

7 7

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Iris October 10, 2016 at 2:46 pm

    Kan inte du berätta om vad som hände med Dasha Girines företag? (Du behöver ju inte nämna hennes namn i inlägget) Är trött på att hon hela tiden hänger ut dig samt andra människor runt omkring henne på nätet med olika lögner, hennes karma är inte den bästa! Älskar din blogg! :-)

    • Reply Anna Hibbs October 10, 2016 at 10:36 pm

      Har ingen lust att skvallra om henne, har ingen lust att skvallra om någon av dem just nu. When they go low, we go high ;-)

    Leave a Reply