Societal/Worldly issues

Elisabeth Warren for President!

September 26, 2016

Ikväll är det dags för den fösta debatten mellan presidentkandidaterna. Kommer bli intressant, minst sagt. Men, jag är dessvärre inget fan av någon av dem, det vet ni ju. Dock så inser jag ju att jag och alla andra som hade hoppats på Bernie, måste bita i det sura äpplet och rösta på Hillary. Donald Trump är en kvinna från Vita Huset. Hur pinsamt/läskigt/ofattbart är inte det!?

Om ni är intressserad av amerikansk politik och ekonomi så borde ni titta på det här klippet med Senator Elisabeth Warren. Hon är en stor favorit hos mig, och hade antagligen blivit Bernies VP val. En riktigt cool kvinna som inte backar ner och säger som det är. För mig osar hon den respekten och trovärdigheten som Hillary saknar. This is a woman who backs down for no one!  Sån jäkla power lady!

1 1

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tessan September 27, 2016 at 1:38 pm

  Ja med hon är ju så grym! Såg detta klipp görut och tänkte verkligen, hon borde bli USAs president!

 • Reply Marina September 28, 2016 at 7:14 am

  Fan jag får rysningar av henne! Magisk kvinna ju, aldrig hört talas om henne förut.

  • Reply Anna Hibbs September 28, 2016 at 5:35 pm

   Visst är hon en stjärna? Jag ska lära mig av henne! Take no bullshit!

  Leave a Reply