Party Travel Weekend

Fredagen i 2 bilder

September 17, 2016

Ja då skulle man vara duktig och ta med sig kameran ut igår… Blev hela två bilder. MEN vi hade en sån trevlig kväll. Började med lite ostron och drinks på kvaterskrogen.

p1020558

Och här är andra bilden. Mannen tillbakalutad i bakgrunden där haha. Snacka om att man (läs: JAG JAG JAG) vill ta över bilden.

p1020555

Sen blev det bara Instagram resten av kvällen. Tycker fortfarande att det är sjukt kul med Stories. När killarna började blev trötta så gick dem hem medan jag och kvinnofolket fortsatte till nästa bar. Det händer alltså aldrig.. Jag är alltid den som går hem först, men icke igår! Kom hem alldeles för sent med en påse tacos från Bodega. Får ju betala för detta idag, huvudvärken sitter som en hjälm, men det får det vara värt.

Och nu bokade jag precis en resa till Kuba i slutet på månaden. Så taggad! Snälla ge mig alla tips och tricks ni som varit där eller känner folk som har. Vad får man inte missa, bästa restauranger, barer etc! Jag tänker mig mycket att jag kommer sitta där i en stråhatt, dricka Rom och kanalisera Ernest Hemingway.

1 1

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Emma September 18, 2016 at 7:41 am

  Vi var i Playa Larga som är en miniliten by, i princip på stranden. Man kunde hyra ett litet turkost hus på stranden av en familj, 20 m från vattenbrynet. Man satt på trädäcket och läste i gungstolar, medans husets katter låg och lapade sol bredvid. Kristallblått vatten och palmer, riktigt paradis. Värdinnan grillade hummer om kvällen. Maten på Kuba är generellt ingen hit i min erfarenhet, mest ris och bönor, men man kan äta god hummer :) skulle undvika de mest turistiga ställena, typ varradero (har jag för mig att det heter). Trinidad är en mysig stad, man hänger på trappan framför casa de la musica och dansar salsa och dricker drinkar man köpt på ett litet hål i en vägg. Sen går man till la cueva som är en klubb 20 meter under jorden i en grotta. Där är det väldigt svettigt och folk dansar som galna. Är du i Havana måste du besöka Collejon de Hamel, googla så förstår du varför. Nu får jag kramp i handen så nu måste jag sluta, hoppas du får en fantastisk resa!!! :D

 • Reply Joanna September 21, 2016 at 10:56 am

  Hemingway baren är bland dom få grejerna att hänga i julgranen. Starka drinkar som satan! Vinalies var mysigt. I Havanna är det show på något slott/miltär grej varje kväll kl 21. Var på santa Maria 1 vecka också, galet vackert men lite trist med all inclusive hotell enbart…

  • Reply Anna Hibbs September 21, 2016 at 5:52 pm

   Blir mycket häng där, det känner jag på mig :P

  Leave a Reply