Deep talk Ego

Öppet meddelande till Daniel Redgert och podden “Tankar Med”:

September 16, 2016

Hej Daniel Redgert,

Jag vet inte om nu kommer hitta hit till min lilla plattform och läsa detta, men jag gör ett försök. Jag ska vara ärlig och säga att jag aldrig minns att vi har träffats, men jag har förstått att du var ett stort fan av Glamourama där jag medverkade i 2 säsonger. Av ett tips så fick jag nys om podcasten som du gjorde med Michaela Forni, där JAG blev anklagad för att vara den som var “the mean girl” mot övriga två medverkande, samt att jag flyttade till Miami för att min pappa är rik och att jag nu har träffat en jävligt tät kille (hej hej Michaela, jag som trodde du var en av dem som förstod mig och jag dig…). Jag är en sån brud helt enkelt. Ignorance is the poison that kills love, friendship and all the good feelings.

Jag kan med handen på hjärtat säga att inget av detta överhuvudtaget är sant, och jag skulle väldigt gärna vilja köra en Skype-podd med dig och svara på dina frågor så som jag upplevde det. Jag trodde aldrig att dessa tjejer skulle hänga ut mig som de nu tydligen har gjort i ett antal poddar över åren, och när jag hörde din så var det lite det sista strået… Nu är jag sårad och förbannad, och jag har en hel jävla del att säga som jag tror du, och framförallt lyssnarna, läsarna och tittarna som var med på den tiden skulle tycka var intressant att få ta del av. Jag är en ganska “zen” person nuförtiden, men kan inte hålla tyst längre. Ha nåt bra att säga eller säg det inte alls, ni är vuxna människor nu, vilket vi kanske inte var på den tiden. Men NU… Come on. Jag har hållt käften på min sida, men känner inte för att göra det längre efter det här.

Contact my people.

(eller så kan du maila mig på info@annahibbs.se)

82 82

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Julia September 16, 2016 at 5:59 am

  Jaa, hoppas Daniel har balls att ta med dig i podden!!

 • Reply Marie September 16, 2016 at 8:28 am

  Förstår hur du känner dig, finns inget värre än att bli anklagad för något som inte stämmer. Förstår att du vill ha någon form av upprättelse men tyvärr så är det inte alltid bästa vägen att gå, kan bli så mycket värre. Men känner du att du fortfarande vill det när du har lugnat känslorna lite så, go for it. Annars så tänk för dig själv att du vet vad som är sanningen och att du antagligen är en bättre människa än någon av dessa ytliga mediakåta wannabes.

 • Reply Alexia September 16, 2016 at 10:11 am

  Usch jag känner med dig Anna, MEN kom ihåg att “the ones who matter don’t care, and the ones who care don’t matter”. Vi är många som hejar på DIG! Du är fantastisk, öppen, varmhjärtad – de som inte fattar det, är verkligen inte värda din tid… Kram på dig!

 • Reply Patricia September 16, 2016 at 11:20 am

  fy faaaaaaaaaan jag spyr på sånt här. Varför lägger man ens tid på att snacka ner andra när man är där för att själv bli intervjuad?! Orkar inte med sånt jävla folk.

  Förresten, vet du nån du vill ha en podd med så kan ni väl ha skype-inspelningar? Hade ÄLSKAT ATT LYSSNA PÅ DIG.

 • Reply Sara September 16, 2016 at 12:25 pm

  Fy fan hon säger att hon tror på karma och att hon då inte kan hänga ut Cimon, varför i helvete hänger hon ut dig på ett jävligt taskigt o high school aktigt sätt då?!. Helvete vad JAG blir förbannad! O de handlar inte ens om mig.

 • Reply Jenny September 16, 2016 at 12:27 pm

  You go girl!

 • Reply Joanna September 16, 2016 at 12:56 pm

  Reagerade också på detta när jag lyssnade på podden. Lågt att ta upp det, och speciellt på det sättet det gjordes. Hur som helst. Du är grym! Har alltid tyckt att du verkar ha ett enormt hjärta :)
  Don’t let the bastards get you down! Stora kramar!

 • Reply åsa September 16, 2016 at 1:40 pm

  anna, jag lyssnade på podden imorse o efter att ha följt er i flera år så kände jag avsmak. tycker det var riktigt vidrigt av michaela att försöka framställa dig så, oavsett om man fortfarande umgås eller ej så är det bara osäkert o oskönt. jag har aldrig upplevt dig som en golddigger, jag tror inte att någon som verkligen läst din blogg gjort det. fy skäms för taskiga tjejer! jag hejar på dig

 • Reply Lina September 16, 2016 at 3:10 pm

  Så bra Anna. Varför ska dom få gå och snacka skit om dig och outa det mesta och förvänta sig att du ska hålla tyst? Ingen vågar säga ett ont ord och det har varit allmänt känt att du var den elaka och den som backstabbade alla, vilket både forni och dasha har sagt. Dags att du får säga din version nu och sluta ta skit från dom bara för att ingen vågar Säga emot <3 Daniel sa själv att det lyste igenom att dom behandlade dig dåligt, vilket alla förnekar.

 • Reply sanna September 16, 2016 at 3:57 pm

  Team Anna! Always and forever! <3 Har dyrkat dig sedan du började blogga and will always have ur back! Team Anna!

 • Reply Rebecca September 16, 2016 at 4:15 pm

  Jag kan också tycka att det är onödigt av henne att ens nämna detta fast å andra sidan nämner du det igen genom att dra på dig offerkoftan och skriva TVÅ inlägg om det. Egentligen så kan vi väl komma överens om att ni alla har ett förflutet och att ni inte tycker om varandra? Nu vill du vara med och snacka skit liksom? Eller “säga din sida”.

  Helt enkelt kasta inte sten i glashus… Om du nu är större än så visa det.

  • Reply Anna Hibbs September 16, 2016 at 4:39 pm

   Jag tycker att jag har rätt att nämna i min egen blogg hur det uttalandet fick mig att känna? Jag har inte sagt ett ord om någon på, vad är det? 7-8 år? Kom igen, drar inte på mig nån offerkofta, men när man säger nåt sånt om en människa så får man allt tåla en liten knuff tillbaka. Så tycker jag i alla fall, och om det hade varit ombytta roller hade jag känt precis likadant.

 • Reply J September 16, 2016 at 5:48 pm

  Jag skulle verkligen höra vad du har att säga. Hoppas Daniel förstår det och inte bara kan intervjua folk han känner. Om han inte vågar hoppas jag du talar ut här. Vore så intressant att höra din version!

 • Reply Youknowwho September 16, 2016 at 6:04 pm

  Hon Michaela Forni är ingen ren kvinna. Trodde hon mognat o landat i sitt liv. Har inte följt henne på flera år. Men tydligen kommer hon inte till ro med sig själv och sin girighet. Avundsjuka är en sjukdom. Bipolär? Säger hon i sin podd. Petra är inte heller någon ren kvinna. Dessa kvinnor kommer få vad de förtjänar. Orena kvinnor håller aldrig i längden. Fasaden kommer spricka. De spelar på rikedom, fasader och att vara heliga Birgittor. Speciellt Michaela. Blev helt paff att du skrev detta då jag bara tittar in här. Många tycks vara avundsjuka på dig. Sanna Lundell, Isabella Löwengrip, Michaela, Petra, Rebecca and the list goes on and on. Inte undra på det. Inte nog är du vacker och naturlig som få. Du har ett hjärta av guld med. Skit i all materialism, status o makt. Du hade haft ”det” om du så arbetade på ett vårdboende. Det handlar inte om det yttre. Om man har det inre har man allt. Det har du. Det har inte de andra. Det är det de är avundsjuka på. Stackars orena kvinnor! Släng er i väggen!!!

  • Reply Tove September 17, 2016 at 12:38 pm

   Extremt obehagligt av dig att du sorterar in kvinnor som “rena” eller “smutsiga”. Får riktiga äckel-vibbar från denna kommentar. *Team Anna BTW :)*

   • Reply Youknowwho September 17, 2016 at 3:58 pm

    Tove det där är en sådan där svensk typisk feminist kommentar… Jag bor inte i Sverige längre. Med rena så menar jag de som tyr sig till materialism och kan gå över lik för det. Till och med prata skit om Anna som uppenbarligen hjälpt dem med sina karriärer. Det finns kvinnor som inte har hjärtat på rätta stället(är det en bättre benämning?) och dessa tjejer har inte det. Hjärtat på rätta stället. Jag skrev dessutom inte smutsig i min kommentar- det var du som lade till det. Alla tjejer är inte goda och inte heller sanna. Många som är feminister är inte riktigt sanna och för mig var din kommentar en riktigt feminist kommentar.

    • Reply Amanda September 18, 2016 at 7:06 pm

     Allvarligt talat, du upplevs fruktansvärt obehaglig. Du behöver fan vård!

     • Ulrika September 19, 2016 at 8:14 am

      Amanda och Tove, det är ju ni som verkar obehagliga som inte kan förstå kommentaren med rena. Herregud jobbigt ni kommer att ha det i era liv som tar minsta lilla som obehagligt. Hon/han förklarade precis vad hen menade med kommentaren orena. Att dom är falska med andra ord. Sluta ta åt er av dumheter, feminist eller ej.

     • Youknowwho September 20, 2016 at 6:47 pm

      Amanda att skriva sådär säger mer om dig själv än om mig. Vart upplevs jag obehaglig? Behöver jag vård för jag säger kvinnor inte är ”rena” eller har hjärtat på rätta stället? Det där är min personliga åsikt.

      Tycker du Forni beter sig rätt? Du stöttar ju uppenbarligen de som inte är schyssta och tillhör de goda. Du kanske ska ta dig till vård själv?

 • Reply sara September 16, 2016 at 8:24 pm

  Att säga att Anna drar på sig en offerkofta när hon skriver detta inlägg är ju ren bullshit. Det finns INGET i detta inlägg som andas offerkofta!

  Däremot ser man vilken oerhörd låg och osäker Michaela är! Det man säger om andra brukar vara så som man själv egentligen är. Man vill slänga skiten på andra så ingen ska se att det är man själv som är den man anklagar andra för att vara.

  Jag kollade på några avsnitt av glamourösa efter att ha läst ditt inlägg och lyssnat på podden och det syns tydligt att dom fryser ut dig, att du är obekväm och som du säger själv, har en klump i magen. Jag led verkligen när jag tittade på det.

  Fy fan för taskiga brudar!

  Men en sak är säker,
  Anna du är inte en av dom!

  You rock <3

  • Reply Anna Hibbs September 16, 2016 at 8:58 pm

   Det jag blev mest ledsen och arg på vad hon sa i podden, var att hon i princip menade och hintade på att jag har flyttat till Miami för att leva a ritch-bitch-life på andras pengar. Det är konstigt att hon har den åsikten eftersom vi inte pratat på en herrans massa år, och vad jag vet så har hon ingen koll på mitt liv och vad jag gör. Att jag kämpat och byggt upp ett liv FÖR MIG SJÄLV här. I början jobbade jag för ett amerikanskt företag, och slet som ett djur (dom man gör här om man vill jobba sig upp) i princip dygnet runt. Mer än någon jag någonsin hade umgåtts med hemma i Sverige. Och efter det kämpat med att bygga upp mitt egna företag. Jag får ingenting gratis och det är inga genvägar för att jag är en “känd bloggerska”, ska tilläggas. Så, bara av den anledningen så var det en riktigt tråkig kommentar från henne.

   • Reply Angelica September 19, 2016 at 10:18 am

    Ååh Anna jag har alltid tyckt att du är den EnDA bloggare som jag tycker är äkta. För många år sen så träffade jag dig och du var så himla trevlig !
    Jobbat i butik och träffat andra bloggare under åren och de är dryga och tror att de är Queen B och ska behandlas som ngt speciellt än alla andra kunder.

    Jag har inte lyssnat på podden men tänkte mest säga att även om jag inte känner dig så har jag tyckt att du är en mogen , stark , ärlig kvinna . Alltid uppfattat dig så när jag följt dig via bloggen även på glamourama.

    Jag hoppas att du får “upprättelse ” och glöm inte att de lever den dör jävla media blubban här som är så jävla patetisk och verkar vara som de klasskompisar jag hade på högstadiet där bara de med rätta kläder, rätt adress, rätt kroppform osv fick vara med resten existerade inte.

    Det jag ville säga är att DU är fantastisk och på bättre plats än alla de.

    • Reply Anna Hibbs September 19, 2016 at 2:58 pm

     Vad glad jag blir Angelica. Och för alla era fina kommentarer. Jag tar gärna kritik, men det hade liksom varit skönt att få den från de som tyckte jag var si och så DÅ. Direkt till mig, och inte en snorpig kommentar i en podd en herrans massa år senare.
     Jag behöver ingen upprättelse, inlägget jag skrev var i stundens hetta och lite på skämt faktiskt. Jag har gått vidare och är så tacksam för att jag inte är kvar i den där bubblan, som du beskriver det, för det är verkligen var det är. En bubbla av mer skit än gott om ni frågar mig. Finns ingen förståelse för om man mår dåligt, ingen som håller en bakom ryggen om man inte orkar ibland… Tycker synd om dem som någon gång i framtiden kommer hamna utanför (för det kommer de) och känna hur kallt det är på andra sidan.

 • Reply Becci September 17, 2016 at 1:10 am

  Team Anna! <3

 • Reply Mikaela September 17, 2016 at 9:53 am

  Jag hörde också podden och gick in hit för att berätta, hejdade mig för att jag tänkte att jag inte ville förstöra din dag och för att faktiskt var självklart för oss som lyssnade vilken omogen, osäker och falsk människa Michaela är. Trots det dom sa så framstod du som så mycket bättre bara för att de för sig så illa. Det är så tydligt hur avundsjuka de är som sitter i någon mediabubbla i Sthlm och inte ens är några där….pinsamt!

  Det enda jag minns av Glamourama var att Forni hade flottigt hår dålig hy och alltid verkade bakfull… nu har hon lärt sig tvätta håret men har fått en ännu värre attityd.
  Petra minns jag bara som en tampongkastande, flåsande virrpanna, Hepp!

  Nä, hela podden gav mig en riktigt dålig smak i munnen och jag vill att du ska veta att vi är många som både sett och hört rakt igenom allt skitsnack.

  • Reply E September 19, 2016 at 8:39 am

   Det enda jag minns av Glamourama var att Forni hade flottigt hår dålig hy och alltid verkade bakfull… nu har hon lärt sig tvätta håret men har fått en ännu värre attityd.
   Petra minns jag bara som en tampongkastande, flåsande virrpanna, Hepp!

   Hahahahaha förlåt men den var så SPOT ON och rolig. Hahaha!
   Det roliga med det här också är att Michaela inte kan stå bakom sina actions. Nu lipar hon öppet på bloggen pga “elaka kommentarer”. Men det är okej att hon får vara elak utan mothugg i en pod? Herregud patetisk tjej som är så jäkla “curlad” av sin bloggvärld att hon tappat verklighetsuppfattning. Men samtidigt, jag klandrar ej henne. Svårt att vara en god och ödmjuk människa när man får allt gratis och cashar 100t i månaden för typ ingen som helst akademisk kompetens what so ever.
   Vi kan väl rada upp killarna hon dejtat och se vem som är golddiggern?

 • Reply Elsa September 17, 2016 at 11:37 am

  Jag tycker att det var Daniel Redgert som uppenbart fiskade efter skvaller och Michaela svarade så gott hon kunde därefter. Det där om att du gift dig rikt var väl egentligen mera ett skämt? Men förstår om du tog illa vid dig. Jag tror inte Michaela Forni menade så illa som det kanske lät, utan försökte efter bästa förmåga svara på Redgerts högst ledande fråga.

  • Reply Anna September 18, 2016 at 8:54 am

   Fast michaela är väl tillräckligt smart för att förstå en ledande fråga? Hon kunde ju svarat på ett helt annorlunda sätt utan att vara elak. Känns rätt omoget att skylla vad man själv har sagt på den som intervjuade…

 • Reply Jossan September 18, 2016 at 11:28 am

  Lyssnade med på podden men förstår inte hela grejen. Hon säger att du flyttade till Miami för att din pappa bor där, hon säger inget om att han är rik. När Daniel frågar om du har kille så säger hon ja och sen när han frågar om han är rik säger hon jag tror det. Är inte på “hennes” sida men tycker ni förvränger det hon faktiskt säger. Och om hon nu tycker du va “mena girl” vad spelar det för roll? Det är flera år sen och man måste ju få säga hur man uppfattade saker ut sitt eget perspektiv?

  • Reply Anna Hibbs September 18, 2016 at 4:42 pm

   Jo det gör hon. Hon säger även att min kille är det, eller “det kan vi nog anta haha”. Tycker det är tråkigt eftersom hon aldrig sagt till mitt ansikte att hon hade nåt problem med mig eller vad jag gjort för fel. Aldrig. Utan det är väl bakom ryggen som det tisslats och tasslats om vilken hemsk människa jag är. Mean girl. Vilket för mig som blev utfyst utan någon förklaring är ett skämt.

   Och i ett sådant forum, om du inte har nåt bra att säga om en person som aldrig gjort dig något ont, säg då ingenting alls. By the way så är varken min pappa eller kille rika, så ta reda på fakta innan kanske?

 • Reply hanna September 21, 2016 at 11:23 am

  Nu har jag lyssnat på podden och jag förstår verkligen inte hur du kan ha tagit åt dig till denna grad av hennes uttalande. Daniel ställer en fråga och Michaela svarar så gott hon kan och är TYDLIG med att det hon säger inte kan baseras på källor utan mer än antaganden från hennes sida. Hon nämner även att hennes egen sambo har det gott ställt, men det är inte okej att säga att din är det? Sen måste jag också påpeka att hennes uttalande om dig är väldigt kort och koncist, hon säger aldrig att du skulle vara en s.k. golddigger utan det är något som du har uppfattat själv och därför anser jag inte att Michaela inte kan ställas till svars för någonting som inte har sagt? Detta är såklart bara mina åsikter, och du verkar vara en skön tjej av det du visar upp här i bloggen, men jag tycker att du har överreagerat och vänd Michaelas påståenden till hennes nackdel. Tack för en annars bra blogg!

  • Reply Anna Hibbs September 21, 2016 at 3:52 pm

   Uttalandet klämde åt en gammal skadad nerv som legat latent. Det var mycket gamla känslor som svämmade över. Fick såna obehagskänslor i bröstet.. i magen.. i hela kroppen. ÅNGEST. Tankarna på att vara tillbaka där, i den omgivningen, är så skrämmande och gör mig fysiskt illamående. Det är allt jag vill säga om det.

  • Reply Eline September 21, 2016 at 8:49 pm

   Håller med dig! Tycker inte heller uttalandet var så farligt utan att det är förvrängt. Om de var elaka mot dig under glamourama eller gjort dig illa är ju något vi, iallafall jag, utanför bloggsfären idag inte är medvetna om och kanske därför inte förstår. Därav kan jag inte förstå varför du behöver yttra dig om det nu, när det som sagt inte var något konstigt med Michaelas svar.

 • Reply Emma October 27, 2016 at 10:15 pm

  Lyssnade på podden nu några veckor i efterhand och reagerade verkligen på det MF sa. Hon borde verkligen vetat bättre. Tycker inte på något sätt att du överreagerar och förstår att du vill revtvå dig.

  Vill bara skicka mitt stöd då jag, som många andra, följde Glamourama och också uppfattade det hela som att du blev utfrusen. Förstod aldrig varför eftersom du verkar vara världens härligaste och din personlighet lyfte hela serien. När jag var yngre så hade jag dig som förebild för att du var den skönaste jag visste av alla tjejerna i den första “blogggenerationen”. Har pratat med dig kanske en gång när jag var tonåring och man följde bloggar slaviskt, men minns att jag var så lättad av att upptäcka att du var exakt lika härlig i verkligheten.

  Ta hand om dig!

  • Reply Anna Hibbs October 28, 2016 at 12:27 am

   Åh tack Emma! Det var ingen rolig tid, men man lär sig av dem också! Kul att du fortfarande är inne och kikar på bloggen :)

  Leave a Reply