Deep talk

Det gör fortfarande ont ibland

September 16, 2016

Nu har jag lugnat ner mig. Vaknade idag och kände att jag kanske blev lite för ledsen och irriterad, men jag är sån. Jag är känslig och jag tar åt mig. Sen kände jag tacksamhet att jag inte sitter där i Stockholm nu. Att det där livet med skitsnack, falskhet och utfrysning är ett minne blott. Att jag inte längre behöver gå till inspelningar med en klump i magen. Lite samma klump som jag hade under en skolperiod då det skrevs fula saker i rött tusch om mig på toalettväggarna. Det var inte bara en gång som jag gick hem, ensam, på Stockholms gator med tårar rinnande bakom solglasögonen. Aldrig. Visa. Svaghet. Det är ett minne som ibland (så som igår) skaver, men det det är över och förbi sen längesen. Jag lever inte där längre. Och nu vet jag att det var precis såhär det skulle bli. Allt hade en mening.

Nu måste jag springa iväg och styla en lägenhet, men vi hörs lite senare.

PS. Älskar er. Är så glad att jag har den här bloggen. Det känns skönt att få ur sig saker som gör ont och ha er där på andra sidan som en stor mjuk unison famn. DS.

1 1

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Ellinor September 16, 2016 at 5:06 pm

  <3 <3

 • Reply Matilda September 16, 2016 at 7:02 pm

  Tycker att du verkar grym, fortsätt med det du gör och med sånt som gör dig lycklig!

 • Reply sara September 16, 2016 at 8:30 pm

  Jag tittade ju som sagt på några avsnitt efter ditt inlägg o podden. Ett av avsnitten jag såg var när du går till ett medium eller spåtant.

  Var så fantastiskt härligt att se vad hon sa. Minns du? :)
  “Anna, du kommer träffa en fantastiskt snäll och bra man och ni kommer driva företag ihop”

  Är inte det du o Lee gör nu? :)

  Det är ju hur fantastiskt som helst. Hur coolt.

  Så glad för din skull att du hittade din man, ditt liv och kom bort från falskhet och taskiga brudar <3

  Kärlek

  • Reply Anna Hibbs September 16, 2016 at 8:45 pm

   Men gud, det hade jag glömt bort! Ja, vi driver två företag ihop, ett är mer mitt och ett är hans men vi hjälper varandra i båda. Och han är den snällaste mest fantastiska person jag har träffat. Han var dessutom den som drev på att jag skulle satsa på min idé och starta eget… Har lärt mig allt och lite till av honom. Så kul, tack för att du påminde mig om detta :)

 • Reply Mari September 16, 2016 at 9:30 pm

  Jeg så Glamourama, (kanskje sånn jeg oppdaget blogget din?), men det er en grunn til at jeg leser din blogg og ikke dems. Det virket som de to andre var bedre venner også? Har alltid lurt på om det skar seg med dere siden du aldri skrev om det her, hva som egentlig skjedde.
  Uansett, du er ekte og god tvers gjennom, ingen tvil om det, og du skriver alltid real. Vanskelig å finne bloggere som deg, du er one of a kind (aldri slutt å blogge igjen, hehe).
  Trist å høre om det du forteller nå om tiden fra Stockholm, men glad for at du virker å ha funnet ditt sted i livet med din kjærlighet <3 det fortjener du etter alt Anna!

  (Må også tipse om en veldig bra dokumentar på netflix, "The fear of 13", siste sitatet er så fint! klisje, men fint)

 • Reply Lina September 17, 2016 at 12:20 pm

  ❤️ Skönt att du är tillbaka Anna!

 • Reply Lina September 17, 2016 at 3:55 pm

  Fick verkligen kalla kårar av detta podavsnitt, FY. Har alltid sett Michaela som den där kloka, mogna och jordnära tjejen men nu föll hon så långt ned. Nu verkade hon istället otroligt barnslig, naiv och framförallt osäker och hävdande. Det får mig att ifrågasätta hela den bild hon har målat upp om sig själv. Hon känns numera falsk, extremt dryg och bekräftelsesökande utan dess like. Det kommer bli svårt för henne att tvätta bort den bilden, iallafall hos mig.

 • Reply Oksana September 18, 2016 at 5:28 am

  Men Anna.. Glom den lilla ankdammen som Stockholm egentligen ar. Jag flyttade fran Stockholm for 1.5 ar sen, bor nu i Hong Kong. Nar jag nu laser nagra svenska bloggar eller svenska nyheter sa inser jag i vilken liten varld alla lever i Stockholm, speciellt de sa kallade mode- eller livsstilsbloggar. Jante lagen, att inte sticka ut, kopiera varandra i allt och att vara lagom ar allas prioritet. Den som sticker ut, gar sin vag och framfor allt lyckas, ar en outsider och far myyyycket backstabbing, det ar svenska avundssjukan i notskal.

  You go girl! Se pa det du har lyckats med att astadkomma och var stolt over dig. Vad lilla osakra Michaela Forni tycker ar sa oviktig i storre sammanhang.

 • Reply sophia September 18, 2016 at 5:57 am

  Stor kram till dig Anna!

 • Reply Suss September 18, 2016 at 1:37 pm

  Är så roligt att du är tillbaka Anna! Läser en del bloggar, men är alltid inne först hos din och kollar om du uppdaterat för dagen. Så dåligt gjort/sagt av Forni och trodde bättre om henne. Att säga så om en annan person bevisar bara hur osäker man är som människa själv. Nej vi är många som hejar på team Anna 😘
  Fortsätt gör din grej!

 • Reply Emelie September 18, 2016 at 7:14 pm

  Michaela Forni har skrivit en kommentar i sitt senaste blogginlägg om podcasten och vad hon sa och att hon mått dåligt av alla elaka kommentarer. Tror det kan vara intressant för dig att läsa. Hon skrev den idag, söndag, svensk tid :)

 • Leave a Reply