Text/reading

Konsten att höra hjärtslag

August 9, 2016

Äntligen har jag kommit back “in the grind” som man säger. Fransarna är borttagna och min förkylning är borta den med. Tog ett par veckor efter semestern, men nu är jag på banan med jobb och vardagslivet. Träningsschemat ekar dock fortfarande tomt, men det kommer väl det med…

Utan att jag tar tag i det… Av ren magi kommer det! POFF! Hehe. Varför ska det vara så svårt att komma tillbaka? Måste vara det jag tjatar allra mest om, men det är verkligen en väldigt hög mur för min del. Jag älskar att vara lat, men min kropp gör det inte. Vi är inte överens min personlighet och min kropp. Vi är i ständig konflikt, men tyvärr går det ju inte riktigt att skriva på skilsmässopapper där, utan det är parterapi och kompromisser som gäller.

Händer inte så mycket spännande just nu, och det är ju helt okej. Gillar vardagen nuförtiden. Medan ni där hemma börjar känna er vemodiga att sommaren är över, så är det precis tvärtom för mig här. Det är nu jag kan börja se fram emot vintern och behagliga, fantastiska temperaturer som komma skall! Min fritid den närmsta tiden kommer spenderas med att fixa det sista till vår lägenhet samt testa nya restauranger (nåt jag och min kille har lovat varandra att vi ska bli bättre på). Annars har jag påbörjat en ny bok. Har satt som regel nu att jag ska läsa böcker i hammocken på terrassen, och inte bara när jag är bortrest på semester. Språket är mycket enklare än böcker jag brukar läsa, men den har nog potential att bli en vacker historia.

P1020415

0 0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Malin August 10, 2016 at 12:31 pm

    Åh, den läste jag också nyligen :) Håller med om att språket var enkelt men stundtals väldigt vackert :) Vore kul att veta vad du tyckte om den sen, jag hade lite svårt att släppa den dagarna efter att jag läst den. Men vill ju inte avslöja något så kan inte förklara varför nu.

  • Leave a Reply