Real Estate Weekend

No rest for the wicked with a borr

May 28, 2016

Det är som sagt Memorial Weekend den här helgen, och de flesta är lediga och festar loss i fyra dagar. I alla fall här i Miami. Det kan bli riktigt stökigt under den här helgen, och flera år nu har det varit skottlossningar och knivmord bland annat. Det är poliser i varje hörn och jag försöker faktiskt hålla mig hemma så gott det går dessa dagar. De flesta miamibor flyr fältet men jag har varit tvungen att jobba, so no weekend getaway for moi!

Har ett par nya lägenheter som jag fixat, och faktiskt gjort allt utan hjälp. Börjar bli riktigt händig mina vänner! Denna gardinstången borrade jag till exempel dit alldeles själv.

P1010761

P1010766

P1010770

Nästa vecka blir det en lägenhet på Ocean Drive som ska fixas och jag är redo med borren i högsta hugg hehe…. Who needs a man around egentligen?

0 0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply frida May 28, 2016 at 8:19 pm

    Hej Anna! Hyrs dessa bara ut långtid? Söker lgh för 2-3 veckor över jul nämligen, bara för semme. Några idéer? Bodde på Raleigh sist, har inte råd att unna detta denna gång!

    • Reply anna May 28, 2016 at 8:27 pm

      Du kan maila mig på anna.hibbs@gmail.com så kan jag kolla om jag har nåt ledigt som passar dig :)

    Leave a Reply