Celebs Movies/TV/Clips

Ehh..

May 25, 2016

Ni har väl inte missat Kanye West hos Ellen? Bästa är ju Ellen’s reaktion, dvs att hon sitter helt tyst med en blick som väl mest uttrycker WTF..

Kanye och Trump borde slå ihop sina galna påsar, hade kunnat bli riktigt underhållande.

0 0

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Caroline May 25, 2016 at 7:30 pm

  Oh lord…. Det känns ju som om han går på något? Alternativt inte medicinerat tillräckligt…. Jag klarade inte av att se hela klippet men har en nyfunnen respekt för Kim K. Yeez alltså.

  • Reply jiu May 27, 2016 at 6:00 am

   Respekt?! Haha…

   • Reply Caroline May 27, 2016 at 4:33 pm

    Japp. Respekt för att hon står ut. Jag letade efter skämskudden efter 30 sekunder, hon lever med honom på heltid. Sen kanske han är lite mindre “full on crazy” hemma men ändå. Detta klipp tillsammans med att han enligt uppgift ska ha sparkat en livvakt för att han tilltalade Kim samt att livvakter inte får tala i hans närhet… Som sagt. Cray cray.

    • Reply jiu May 27, 2016 at 6:18 pm

     Själv tycker jag hon är helt blåst som är med honom. Med ditt resonemang skulle man ju ge respekt till alla kvinnor som stannar hos idioter, vilket givetvis även gör dessa kvinnor till idioter.

 • Reply Katarina May 26, 2016 at 7:25 am

  He’s cray cray…

 • Reply Amanda May 28, 2016 at 7:26 pm

  Mmm dessa stackars artister och skådespelare i det idiotiska Hollywood… Om folk bara hade tagit reda på lite mer och fattat vad som försigår hade de kanske förstått vad dessa artister är utsatta för. Mindcontrol säger jag bara. Hela Hollywood består ju av detta och många dör ju tyvärr på grund av de som styr håller på med dessa artister som bara är små ”puppets” för dem att använda… Tänk så många liv de har på sina händer. Skrämmande! Kanye West verkar inte riktigt klok men om man så är det ju med många artister idag som fått utstå denna tortyr under längre tid.

 • Reply Yasmine April 11, 2017 at 4:36 pm

  VERKLIGEN!! Har aldrig fattat hur folk kan gilla Kanye… idiot!

 • Leave a Reply