Beauty Celebs

Don’t mess with my sleep

March 29, 2016

Nu har mitt täcke från SensaCalm anlänt och jag testsov det inatt. Det är alltså ett tyngdtäcke som hjälper mot dålig sömn och används ofta av personer med ADHD. Funkar kanon! Å andra sidan är inte jag den som har problem med att sova nuförtiden, utan det är väl snarare så att jag sover för mycket (eller mer än de flesta i alla fall) och kan sova hur länge som helst. Det “problemet” hade jag då aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle ha under den tiden då min insomnia var som värst, men livet tar ju en del oväntade vändningar. Dock så ska det ju sägas att jag prioriterar min sömn väldigt mycket. Jag lever knappast under devisen att sova kan man göra när man är död. Jag spenderar 300 dollar på ett täcke och jag sover hellre än dansar disco till sent om nätterna. Ibland kan jag få lite dåligt samvete och känna att jag slösar bort så många av mina timmar på att sova, men jag mår så mycket bättre under min vakna tid om jag får min sömn. Dessutom så har jag ju läst en del intervjuer med kändisar som Jennifer Lopez som säger att dom prioriterar minst 8-9 timmar per natt. Om det är vad kvinnan säger sig vara knepet att se ut som hon gör när man är närmare 50 bast så köper jag det! Sen faller det ju på att hon varken dricker alkohol eller koffein och tränar två gånger om dagen men ändå.

Det kanske inte är så mysigt att sova med mig eftersom jag har en hel rustning i form av bettskena, öronproppar, och så mitt specialtäcke nu då… Samt min älskade gravid-kudde hehe! Men på denna fronten så är det faktiskt take it or leave it som gäller. Det beror säkert på alla år jag inte fick sova som jag är så noga med det nu. Do not mess with my sleep!

10899533_847465728650496_281475819_n

0 0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra March 30, 2016 at 5:11 pm

  Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Trodde nästan jag var det. Ingen jag känner gör det. Jag sover alltid med öronproppar då jag har svårt att somna och min pojkvän snarkar. Själv hör jag nästan inget när jag har öronproppar på mig när jag sover. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av dem. Har du något bra tips sköna öronproppar att sova med?

  • Reply anna March 31, 2016 at 7:01 pm

   jag har samma problem! Får ont i öronen ibland… Har testat olika varianter men inte hittat rätt ännu. Jakten fortsätter!

   • Reply Petra April 23, 2016 at 8:24 am

    Nu har jag hittat riktigt sköna öronproppar att sova med. Fick ett kanontips av en tjej som jobbar apoteket när jag var in och frågade om öronproppar att sova med. Det visade sig att hon också alltid sover med öronproppar också fick ont i öronen av att sova med dem. Hos tipsade om rosa öronproppar av vax. De heter Calmour. Man rullar dem till en boll och täcker hörselgången med dem. De var riktigt sköna känner inte ens att jag har dem på mig. Allt blir bara så tyst och skönt me dem i öronen. Testa dem du med. Hur sköna som helst.

    • Reply anna April 24, 2016 at 1:40 pm

     Tack för tipset! Ska def testa!

  Leave a Reply