Deep talk Inspiration/Pics Movies/TV/Clips

Känner mig lurad :((

February 16, 2016

Men va!? Är inte 30 det nya 20 alltså? Det är ju lite kört för mig då, men jag tänkte att det säkert finns en hel del av er som är tjugonånting och behöver en liten kick i baken… Riktigt bra inspirationstal… Även för oss som är över 30, jag känner att man kan plussa på ett par år i alla fall.. snälla?

;)

0 0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tove 29.5 February 16, 2016 at 9:43 pm

    Ja fy sjutton det får vi hoppas på! En hel del av det hon säger har jag börjat inse nu när jag närmar mig 30, skulle behövt höra allt detta tidigare. Har aldrig vågat närma mig flera av de riktigt avgörande valen (istället skjutit på dem) och inte heller vågat gå till en psykolog för att få hjälp att våga. Deprimerande om det är för sent att göra någonting åt sin person och sitt liv nu, vägrar tro det! Kram till dig Anna, tack för allt du delar med dig av i bloggen, stort som smått, du är en favorit :)

    • Reply anna February 17, 2016 at 7:18 pm

      Bättre sent än aldrig säger jag! Nu kööör vi! PUSS!

    Leave a Reply