Confessions of a Foodie Weekend Work

Ditten & datten änna

February 12, 2016

Igår käkade vi middag på Italienarn runt hörnet, har alltid gått förbi och kikat på när de gör sin egen pasta i fönstret och tänkt att jag måste gå dit. Tyvärr var det en besvikelse. Jag hatar ställen där de snålar på grönsaker. Står det att en rätt kommer med grillade grönsaker så förväntar jag mig mer än ett par millimeter tunna skivor aubergine och två tomatskivor. Jag älskar nämligen grönsaker, kan äta hur mycket som helst! Min mest hälsosamma sida helt klart. Oh well, jag tröstade mig med en ordentlig glass istället… Kan ju tyvärr äta hur mycket av den varan också… Balans mina vänner, balans.

P1000818

En rätt härlig solnedgång hade vi igårkväll också <3

P1000813

Jag tror att den vanligaste frågan jag får här är vad jag jobbar med egentligen… Jobbar jag överhuvudtaget? Jodå, jag gör faktiskt det (paus för flämtningar)… Jag har ett par projekt som jag inte kan berätta om ännu för att de är inte redo att pratas om, så kan det ju vara och det hoppas jag att ni förstår. Men det jag kan prata om är ju att jag har ett par lägenheter jag har investerat i och hyr ut som semesterboende. Så behöver ni boende på South Beach i Miami så får ni gärna höra av er! Dessutom så hjälper jag min kille med hans företag som också är i uppstartsfasen just nu, men jag kan berätta lite kort om det ändå. Han har startat ett företag som anordnar skräddarsydda paketresor för svensexor och möhippor här i Miami. Det är ju verkligen den perfekta staden att åka på den typen av resor, utbudet på aktiviteter av olika slag är enormt och man kan anpassa en svensexa/möhippa så jäkla bra till varje grupp. Om vi t.ex jämför med Vegas dit många åker… Där finns det liksom två saker att göra… Festa och spela. Vi kom på idén när vi under en period stötte på en massa möhippor ute på stan som frågade vart de skulle gå, vad de kunde göra, vilken som var bästa klubben etc etc. Folk kom hit men hade inget ordentligt upplägg. Hur som, hemsidan är fortfarande under konstruktion, men så fort det är igång på riktigt så kommer jag självklart berätta mer.

Det var det. Happy Friday hörni!

0 0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply