Ego Text/reading

Förra året

January 2, 2016

Så, hej och välkommen 2016! Här kommer min försenade nyårslista för 2015… Det har varit ett år fyllt av kärlek <3

Året med 3 ord:

Kärlek, harmoni, förändring.

Bästa köpet:

Har inte köpt så mycket till mig själv i år. Möbler och mat mest… Min soffa kanske? Sen fick jag en Celine väska som varit flitigt använd men det var en present.

Vilken låt kommer påminna dig om 2015?

Jag har varit extremt dålig på att lyssna och hitta ny musik i år. Men allt från The Weeknd och Kygo är väl det jag minns bäst från 2015. Även countrymusik har jag lärt mig uppskatta eftersom jag hängt en del i norra Florida där folk dansar line dance och har på sig cowboy boots. Mitt absolut bästa musikminne är dock Rolling Stones konserten som vi gick på i Orlando. Alltså jag var i extas, kommer minnas känslan jag hade efter den konserten länge.

Vem har du umgåtts med mest?

Min kille. Vi har typ suittit ihop under året, men så blir det väl när man precis flyttat ihop.

Vad var din största framgång i karriären 2015?

Jag har startat eget och fått ett helt (för mig) nytt entreprenörstänk. Mycket tack vare min kille som har startat egna företag sen han var 16 bast, så han har lärt mig massor. Detta kommer jag bygga vidare på 2016.

Har du blivit bättre på något?

Att tänka långsiktigt, strategiskt och prioritera. Sova har jag blivit bättre på också hehe!

Vad var extra dåligt med året?

2015 var ett bra år som kantats av ett par jobbiga stunder på ett personligt plan, men jag har haft ett fantastiskt stöd vilket har gjort att jag inte ser tillbaka på det i ett negativt ljus, tvärtom så har det har gjort att jag tvingats rasera mina murar jag byggt upp under alla dessa år. Sen så har ju allt hemskt som hänt i samband med flyktingkrisen varit hemskt att läsa om. Jag har inte sett det på nära håll, men sorgen i mitt hjärta har ändå funnits där.

Vad var extra bra?

Relationen till min pojkvän helt klart. Vi har kommit varandra så nära och det har varit både fantastiskt och omtumlande. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva den närheten och kärleken vi har, så ibland känns det snudd på overkligt. Jag hade nog intalat mig själv att jag inte förjänade det, men så kom han in i mitt liv och övertygade mig om att jag förtjänar allt och lite till.

Lärde du känna några nya människor? 

2015 har inte varit ett socialt år för mig. Jag har stundtals känt mig ganska ensam och saknat mina vänner och min familj. Det är svårt att hitta folk man kan komma nära här i Miami. De flesta är förbipasserande eller människor som lever ett väldigt ytligt liv. Jag har inget utbyte av såna människor längre och jag hoppas att 2016 blir året jag kan träffa vänner som prioriterar samma saker som jag i en relation.

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Blev sambo “på riktigt” och med två hundar dessutom.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Hundarna <3

Vilka resor gjorde du?

Jag reste till minst länder än vad jag gjort kanske någonsin, men gjorde ett par oförglömliga resor. Var i Boston i början på året vilket var kul eftersom min mamma och pappa bodde där i många år innan jag föddes, så det var intressant att se allt och besöka platser som de alltid pratat om. Åkte till Vegas med min kille och hans kompisar (man är ju en av grabbarna änna) och sen bilade vi vidare till L.A där vi bodde i ett supermysigt hus i Hollywood Hills några dagar och där och då bestämde jag att jag vill bo i L.A i bergen ett tag (kanske 2016?). Därefter körde vi roadtrip till San Fransisco där vi bodde i allt ifrån en tipi till lyxhotell på vägen. Har alltid velat köra Big Sur och det var verkligen fantastiskt. Rekommenderas till alla om ni får chansen! Åkte till England i början av sommaren och hängde i London, Blackpool och Edinbourgh. Bästa resan var hem till Sverige där jag spenderade några veckor i underbar regnig svensk sommar. Sen tillbaka till England där jag, killen och Gizmo hoppade på Queen Mary 2 och korsade Atlanten via Hallifax till New York. Den kryssningen kommer jag heller aldrig glömma, det var som att vi slussats 100 år tillbaka i tiden. Avslutade med ännu en roadtrip efter en stekhet sommar i NYC tillbaka till Miami.

Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat… Så klyschigt med ja, så är det.

Vad spenderade du mest pengar på?

Möbler och mat som sagt. Och Starbucks säkerligen.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 

Bli bättre på att ta hand om mig själv. Har ju helt plötsligt kommit på att jag vill hålla länge.

P1000237

0 0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gaby January 3, 2016 at 12:37 am

    Gott nytt år Anna!!! Så glad att du är tillbaka verkligen saknat din blogg. Har följt dig sedan starling tiden. Du ser så lycklig ut och önskar dig o din lilla familj det bästa.

  • Leave a Reply