Daily Doggies Interior/Design

Ramlar

November 6, 2015

Nu har det varit några dagar igen som bara trillat förbi. Eller Ramla(r)t som man ju måste säga om man är göteborgare som jag ju är. Har haft fullt upp med jobb och med nya lägenheten. Köpte Ralph Lauren sängen som jag visade er… Bara det tog liksom över 4 timmar, men jag körde bara upp i bilen (bestämde mig för att jag inte orkade vara macho nog och köra en flyttbil hela vägen dit upp) och kollade och betalade för den, så den blir leveread först på lördag. DÅ kan vi äntligen flytta på riktigt… Just nu är mina grejer utspridda över 3 lägenheter, skojar inte. Det är fasen jobbigare än vad man tror att leva så. Saker tar så mycket längre tid när man inte vet var något är. Sen är min svenska kompis här och bor hos mig och har ännu en till som trillar (ramlar) in på söndag. Full rulle! Min kille älskar nog dock att ha alla dessa blonda svenska bruttor runt omkring sig hehe.

Jag har ju varit på möbeljakt på senaste. Alltså hetsig jakt. Jag har blivit en riktig fyndar-haj. Måste liksom fynda, kan inte bara åka till IKEA och köpa på mig. I mina tidigare år skulle jag aldrig tänkt tanken på att köpa nåt second hand utan hade kört en quick fix, men nu är det andra bullar. Spenderar en hel del tid på craigslist (typ Blocket) och även auktionssidor. Rätt kul men det tar ju sin lilla tid… Och man går som newbie i detta på sina missar…

Häromdagen drog jag med mig min kille till nåt som ska vara typ som Stadsmissionen. Kände redan när jag kom in och möttes av en helvägg av videoband att detta nog inte skulle gå vägen, men jag gav ej upp.

IMG_1638

Hmm… Ja det var kanske ett dött lopp men jag är fasen inte den som ger upp om jag väl bestämt mig. Det får jag ändå ge mig själv.

IMG_1639

En rullstol, någon? Fanns en hel del att välja bland. Man måste ju ändå älska utbud.

IMG_1640

Nej sorry, jag möttes faktiskt av denna när jag kom in och blev ändå lite exalterad! Klart man ska ha en sån nån gång i livet… När man har ett Michael Jackson-estate längre fram..

IMG_1641

Jag har känt mig så sunkig på lately så därför är det min stackars man som får vara med på alla bilder. Vi har ju båda totalt slappat till det mat- och träningsmässigt, lätt att det blir så när man älskar någon precis som den är, och känner sig älskad precis som man är utan ansträngning kanske. Men det är såklart jag eftersom jag är kvinna som tänker på det. Killar bryr sig ju aldrig… Sån pondus på det ändå. Min kille har liksom fått en liten mage. Liten en men ändå, han var en kille som gick till gymmet 4-5 dagar i veckan när jag träffade honom. Jag älskar ju att han fått mage och inte har en platt en längre, har alltid älskat det på killar… Nu är han ju verkligen långt ifrån knubbig men jaq uppmuntrar liksom all knubbighet jag kan få (till en viss gräns) haha! Har alltid varit en “chubby chaser”. Aldrig klarat av för vältränade eller smala killar… Ser kanske bra ut på bild(?), men när jag ligger och myser hemma så vill jag ha mjukt och skönt. Och ja, jag finner det helt enkelt mer attraktivt med “ovältränade” killar så att säga än killar som gillar gym. Nån annan som känner så eller är jag konstig?

IMG_1644

IMG_1656

Intog middag och ett par drinkar i Wynwood och sen fortsatte jag min inrednings-frenzy där…

IMG_1645

Tom Dixon… Ja inte så mycket fyndande där men jag måste ha åtminstone ett par lampor om jag gör bra ifrån mig nästa månad på jobbfronten! Goals, eller hur säger man?

IMG_1649-1

På nya terrassen kommer många av dessa finnas…

IMG_1651

IMG_1650-1

Sen var jag och Sara och såg att det såklart kommit in Christmas Ornaments redan.. Anthropoligie gets me everytime… Och extra på jul! Deras jul är nåt jag bara vill bo i.

IMG_1664

Tyckte att jag klarade mig bra som bara kom hem med en kudde denna gång.. Hur kunde jag liksom inte köpa denna? Rose vart överlycklig! Hon trodde den riktiga Gizmo hade ersatts, haha! Dom kommer ju som sagt inte jätteöverens men ja, vad gör man? Blir snart som ett gammalt gift par och bara accepterar varandra hoppas vi på.

IMG_1674

IMG_1675

0 0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply K November 6, 2015 at 11:43 am

  Vad var det du skulle skriva om som hjälpt dig och som skulle hjälp andra?

  Har du last Deadly Medicines and Organised Crime skriven av Peter C Gotzsche? Den skrivs av en dansk professor hur mediciner dödar och är en tredjedel av dödsfall idag- efter cancer och hjärt och kärlsjukdomar. Hur mediciner korrumperat hela samhället och styr brottsligheten.

  Saknar du Sverige?

  Tips på att landa i sig själv?

 • Reply Anna November 7, 2015 at 9:02 am

  Älskar din blogg!! <3

 • Leave a Reply