Confessions of a Foodie Everyday stuff Real Estate

En dröm om att somna till havet

September 24, 2015

Senaste dagarna har jag varit och kollat på tio lägenheter vid stranden. Sedan jag signade lägenheten på Ocean Drive (nedan ser ni ett par snaps jag tog när jag fick nycklarna för några dagar sen) så har jag hängt på den sidan lite mer och känt att det kanske är dags för ett byte. Har bott på bay sidan i nästan tre år nu och trivts hur bra som helst, men på senaste har jag börjat tänka på hur nice det skulle vara att somna till ljudet av vågorna och att kunna ta ner hundarna för en kvällsprommis på stranden. Så nu har jakten på en fin liten lägga vid havet börjat. Vi får se hur det går! Ingen stress egentligen… Fasen vad jag gillar den biten med Miami… Man kan liksom ha ett sånt relaxed liv när det kommer till det mesta. En liten del av varje dag är semester, om man vill.

photo 1-13

photo 2-11
photo 3-7

Apropå semester så tog jag semester från matlagandet (hehe tror efter en kväll att jag är värsta hemmafrun) igår och hängde med killen på street food-kväll. Varje vecka samlas ett gäng food trucks på en gata i norra Miami och man hänger med andra street food fantaster en stund. Om jag ska vara ärlig är det inte riktigt min grej, men min kille älskar det. Jag föstår varför, maten är riktigt bra och billig, men jag gillar att liksom sitta ner och ta sin tid med middagen. Sitta och goffa och njuta läääänge. Men ibland kan detta vara härligt också! Började med att dela på en grilled cheese, sen blev det fish tacos för min del och avslutade med en sån sinnessjukt god glass: Orio-glass doppad i mjökchoklad och till sist krossade mandlar. Kan ha varit mitt livs halelujah glass moment.

photo 2-8

photo 4-3

photo 1-11

photo 3-4

photo 4-2

photo 1-12

photo 5

photo 2-10

photo 3-6

photo 2-9

0 0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ellinor September 25, 2015 at 6:42 am

  Maten ser sjukt god ut <3

 • Reply Ika's USA September 26, 2015 at 7:46 pm

  Men gud min man ÄLSKAR food trucks, vilken gata är det på? Måste ta dit honom på en surprise date;)

  • Reply anna September 27, 2015 at 1:07 am

   Vid North Shore Park vid 72nd street, värt ett besök :)

 • Reply oksana September 27, 2015 at 8:20 am

  Jag har läst flera svenska bloggar nu i flera år men det är första gången ever jag lämnar en kommentar. Vill bara säga att jag älskar din blogg och är så glad att du började blogga igen. Du är rolig, sarkastisk och allmänt en riktigt intressant individ så man älskar ju att läsa om ditt liv. Jag har svårt att förstå hur vissa andra bloggare kunde bli så stora. Flera av de stora bloggar är ytliga och innehållslösa och är man inte 12 gammal så förstår man ju att deras liv inte är så perfekta. Så summan av kardemumma: please keep up the good work och sluta inte blogga igen, fler sådana inlägg om “imperfection”.

  • Reply anna September 27, 2015 at 6:21 pm

   Aww tack Oksana! Din kommertar gjorde min morgon verkligen! Jag lovar att jag kommer bjuda på massor av imperfections i framtiden ;-)

  Leave a Reply