Interior/Design Photography

Starting to feel like an ebay operation here…

June 16, 2013

Joråsåatt! Det börjar ta sig det här… Har nästan blivit av med alla resterande möbler, och har nu börjat packa ihop mina kläder som jag ska kånka ner till Gbg dagen innan Midsommar. Det jag har kvar att bli av med nu dessa tallrikar från Thomas Loft by Rosenthal. En stor tallrik kostar 129 kronor i nypris (som ni kan se här), och om någon är intresserad så kan ni få allihopa, stora och små, för 250 kronor… Ganska bra deal tycker jag! Jag kan till och med slänga in en stekspade på köpet… Och typ en massa annat kraffs, man kan alltid behöva mer kraffs (visst var det nån av er som älskade dom här förvaringskorgarna? Och så mitt jättefina mörklila överkast i sammet)… Kom och botanisera bara (anna.hibbs@gmail.com når ni mig på)! Ångrar bittert att jag inte var uppstyrd och hade framförhållning nog att ordna en loppis kan jag känna nu.

Annars då? Joråsåatt, jag har varit vaken sen klockan 06.00, och i princip suttit och väntat på att mina vänner ska vakna så att vi kan hitta på nåt! Nu är klockan 12.30 och det har inte hänt mycket på den fronten… Alla dyngade väl ner sig på Summerburst. Själv hade jag inte den minsta lust att gå, vet inte vad det är med mig, men jag har knappt lust att gå ut alls här nu, trots insikten om att detta är mina sista dagar i Stockholm på who knows how long. Jag var hemma i säng och sov sött vid 23-tiden… Kul tjej numera! Å andra sidan så får jag nog med kuligheter i Miami, så jag är inte direkt orolig över min osugenhet att gå ut att festa för tillfället.

Jag hade så gärna velat se Helmut Newton utställningen på Fotografiska! Vi får väl se om jag lyckas få liv i nån… Tror det kan behövas stark elektricitet för att uppnå detta idag.

English: Well things are starting to come in place with the move now! Or maybe it’s the other way around… Things are not coming in place, but rather out of place and away from my apartment. It’s getting emptier and emptier and my angst over the fact that I’m leaving my home of seven years has also gone away. I’ve manage to sell almost everything that my mother didn’t take with her down to Gothenburg, and now it’s just small stuff left. Stuff that I will probably throw away, and since I hate throwing things, I blame myself for not thinking of the idea of organizing a yard sale or something… Oh well, next time. But these dishes from Thomas Loft by Rosenthal, I will try to sell for at least something, since they were quite expensive.

Otherwise things are good with me! I’ve been up since 6am like a very good not-hungover-girl. The same can not be said for all my friends though, who were all out partying at the Summerburst festival here in Stockholm. I was being dragged from every limb to join, but I’m just not in the partying mood at the moment…. Even though I’m very aware that these are my last days in this city for who knows how long. Anyway, I was home in bed by 11pm, and started harrasing all my poor friends this morning. I so want to go out and make something of this Sunday, like visit the Helmut Newton (love him!) exhibition for example. But I’ve been very ignored by everybody since early this morning, and the silent treatment is still going strong at 1pm… I suspect strong electricity would be needed to wake these poor bastards up right now. Don’t you just love waking up fresh and perky on a Sunday? The problem is I have no one to be fresh and perky with… It’s times like this I really miss my dad… He would go with me to any and every exhibition!

DSC_3101

DSC_3102

0 0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply