Everyday stuff Fashion/Shop Shop

Surrounded by jewelery and vacuum-noise

November 30, 2012

Just nu står det en jäkla fläkt och suger ut all fukt i min lägenhet. Det låter som om någon dammsuger. Och så ska det låta i minst fyra veckor. Kul. Verkligen. Meeeen, jag är på bra humör så den där fläkten kan ju köra upp nått om den tror att den ska få göra mig irriterad.

Har sorterat bland alla mina smycken precis, och blev lite rädd hur mycket jag har samlat på mig under åren. Har ungefär tre lådor utöver vad som finns på bänken… Hörde jag bloppis snart? Tror jag måste försöka hinna lägga upp lite grejer i helgen.

Nu ska jag snabbt som attan hoppa in i duschen och sen iväg till Söder. Om jag inte hinner hoppa in i fläkten och ta självmord först… Okej lite irriterande är det… Kinesisk tortyr?

English: Right now there is a big machine fan (or something like it) in my apartment drying out the dampness caused by the water leak. It sounds as if someone is vacuuming. And it’s supposed to be on all the time for four weeks. Yeah, really thrilled about this…. But I’m not gonna let this bother me cause I’m in a great mood today! So that fan can stick it where the sun don’t shine.

I’ve sorted my jewelery and was amazed of how much I’ve collected through the years… And what you see here, is probably not even half. I have about four more big boxes… Lordy lordy lordy. Anyhuw, gotta jump in the shower and get a move on! Going to Södermalm in a bit, laters!

0 0

You Might Also Like

No Comments

 • Reply NIls Petter Nilsson November 30, 2012 at 2:07 pm

  Detta är ju precis det som hände mig för två år sedan då jag hade vattenläckor och jag fick också stå ut med detta fläktoljud i flera veckor, men lycka till att det ska gå över snabbare än snabbast, så drar dom även av hyran för detta, de fick vi i vårt 1800-talshus, eller de lägenheter som var drabbade!

 • Reply Frida November 30, 2012 at 6:41 pm

  Det tycker jag att du ska ha, perfekt inför nyår med bloppis för smycken! Du har inte lust att sälja dina guldörhängen från jewelry 82?

 • Reply micke November 30, 2012 at 8:18 pm

  hej .. får du inte betalt boende av försäkringen?..
  annars e jag nog inte den vanliga som läser din blogg you go girl
  mvh micke

 • Reply Lisa November 30, 2012 at 11:16 pm

  En ev bloppis med smycken hoppas jag på!

 • Leave a Reply